Barbaros kadro dışı

Süper Lige tutunmaya çalışan Konyasporda takım kaptanı Barbaros süresiz kadro dışı bırakıldı.

Kendi sahasında alınan Ankaragücü mağlubiyetinin ardından yeşil-beyazlı futbolculara 30 bin lira ceza verildi

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatına dur diyemeyen Konyaspor'da iç sahada alınan MKE Ankaragücü mağlubiyetinin ardından futbolculara ceza yağarken takım kaptanı Barbaros süresiz kadro dışı bırakıldı. Ligde haftalardır 3 puan alamayan ve düşme potasından bir türlü kurtulamayan Konyaspor'da cumartesi günü kendi evinde aldığı 2-0'lık MKE Ankaragücü mağlubiyetinin ardından yönetim kurulu tarafından futbolculara 30 bin lira ceza verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca maçta kötü bir oyun sergileyen takım kaptanı Barbaros'un da süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Alınan kararın ardından 1. kaptan Erdinç, 2. kaptan Adnan ve 3. kaptanın ise Ertuğrul olması kararlaştırıldı.
FENERBAHÇE HAZIRLIĞI BAŞLADI
Ankaragücü yenilgisiyle 9. hafta da galibiyetle buluşamayan ve ligde kalma ümitlerini son 10 haftaya taşıyan Konyaspor’da moraller bozuldu.. İki sezon önce 38 puan ve averajla küme düşen Konyaspor, aynı sezon 24. hafta sonunda 27 puanla 13. sırada yer alırken, Kartal’da, kritik haftalar öncesi 6 futbolcunun 3’er sarı kartla ceza barajında bulunması da düşündürüyor. 
Cumartesi günü, Ankaragücü karşısında etkili olamayan ve ilk yarıda yediği basit gollerle yenilerek 16 puanla 17. sırada yer alan Kartallar, bir günlük izinin ardından hafta sonunda deplasmanda Fenerbahçe ile oynanacak maçın hazırlıklarına dün öğle saatlerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başladılar.  Bugünü çift antrenmanla geçirecek olan yeşil-beyazlılar da moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verilmekte. Kartallar İstanbul’a muhtemelen Cumartesi sabah uçakla gidecekler ve hazırlıkları orada yapacakları ter idmanıyla tamamlayacaklar. 
6 FUTBOLCU CEZA BARAJINDA
Konyaspor’da, Fenerbahçe maçı öncesi sakatlığı nedeniyle İzmir’de tedavi gören Mehmet Batdal dışında eksik yok. Sarı kart cezasını tamamlayan Montana teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak. 
Öte yandan, Konyaspor’da 6 futbolcunun 3’er sarı kartla ceza barajında bulunması düşündürmekte. Daha önce 3’er sarı kartlı Bassem Abbas, Barbaros ve Hakan’a, Ankaragücü maçında sarı kart gören Peter, Kere ve son 3 haftadır sarı kartları boş geçmeyen Adnan da eklendi.. Bu futbolcular, bir maçta daha sarı kart görmeleri halinde yönetmelik gereğince bir sonraki karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacaklar.. Konyaspor yönetici ve teknik adamlarının sarı kart görmemeleri için bu futbolcuları uyaracakları bildirildi.
KARAPINAR:DÜŞMEYECEĞİZ
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, muhtemelen puan cetvelinin son 4 sırasında yer alan takımlardan 3’ünün düşeceğini belirterek, bunlar arasında olmayacaklarını iddia etti. Karapınar, yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşısında da kötü gidişe son veremediklerini ve sahadan 2-0 yenik ayrıldıklarını belirtti. Yönetim kurulu olarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Karapınar, “Devre arasında istenilen transferleri yaptık. Buna rağmen iyi gitmeyen bir durum vardı. Teknik direktör değişikliği ile bu sorunu çözmek istedik. Ancak futbol böyle bir şey, olmayınca olmuyor” dedi.
Ankaragücü karşılaşmasını dönüm maçı olarak gördüklerini dile getiren Karapınar, şunları kaydetti: “Alacağımız 3 puanla rahatlayacaktık. Ancak bunu da beceremedik. Sözün bittiği yerdeyiz. Önümüzde 10 önemli maç var. Matematiksel olarak şansımız bitmediği sürece ümitlerimiz devam ediyor. Muhtemelen puan cetvelinin son 4 sırasında yer alan takımlardan 3’ü küme düşecek. Bu takımlar arasında olmayacağız. İnşallah bunu başarırız.” Karapınar, kazanamama stresinin futbolcuları, teknik heyeti ve tüm şehri strese soktuğunu anlatarak, seri galibiyetlerle kötü gidişattan kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.
BİLETLER SATIŞA ÇIKARTILDI
Fenerbahçe ile Konyaspor arasında Pazar günü Şükrü Saraçoğlu stadında yapılacak maçın biletleri de geçtiğimiz hafta içerisinde satışa çıkartıldı.. Fenerbahçe yönetim kurulunca maçın bilet ücretleri şöyle belirlendi. Türk Telekom ve Migros kale arkaları: 33 lira. Fenerium üst H-I blok: 65 lira. Fenerium üst C-D-F-G blok: 82,50 lira.  Fenerium alt G blok : 100 lira.  Fenerium alt B-F blok: 130 lira. Fenerium alt C-E blok: 150 lira.  Fenerium alt D blok: 200 lira.  Sarı ve Lacivert tribün: 90 lira.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri