Baranok Makina’dan verimlilik semineri

Fabrika ve imalatçılarına toptan hizmet makina ve teknik malzeme satışında yoğun bir faaliyet içerisinde olan Baranok Makina, yeni hizmet binasında ilk eğitim seminerini düzenledi.

Sandvik Coromont Türkiye Genel Müdürü Metin Arıkfidan, tarafından işleme ekonomisi ve tezgah malzemeleri konusunda verimlilik üzerine verilen eğitim seminerine çok sayıda çalışan katıldı.

Büsan Özel Organize Sanayi’nde hizmete açtığı yeni merkezinde ilk kez eğitim seminerini düzenlediklerini ve bundan sonra da düzenleyecekleri mesajını veren Baranok Makina sahibi Mustafa Baranok, bu sayede hem çalışanlarını hem de müşterilerini alanlarıyla ilgili olarak bilgilendireceklerini söyledi.
Eğitim seminerini veren Sandvık Genel Müdürü Metin Arıkfidan da her şeyin ekonomisi olduğu gibi üretimin de ekonomisi olduğuna işaret ederek, üretimde yapılacak olan iyileştirmelerle ürün maliyetinin düşürüleceğini aktardı. Rekabet gücünü ve karlılığı maksimum düzeyde artırmak noktasında önerilerini davetlilerle paylaşan Metin Arıkfidan, verimlilik artışı ve maliyetlerin düşürülmesini vurguladı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri