Bankalardan kredi çekmek Öyle Kolay Değil

Bankalardan kredi çekmek düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir.

Bankalardan kredi çekmek düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir. Başta kredi çekmek için uygun olmanız gerekiyor yani verilen şartları yerine getirmeniz ve evrakları eksiksiz sunmanız gerekiyor. İnternet üzerinde gezinirken sloganlı reklamlarına rastladım içeriğine baktığımda kredi çekme alanında bize kolaylık sunan kişiler ile karşılaştım. Size de detaylarını yazayım.

           Bu kişi ve özel şirketler bankalar ile anlaşması olan hatta anlaşma demeyelim ama bankalar ile düzenli çalışan ve tüm prosedürleri en az bankalar kadar bilenlerdir.

 

Kredi çekmeniz için gerekli olan tüm evrak ve bilgileri öncesinde tarafınıza aktarmaktadırlar.  Bu kolaylık ile kredi çekme işlemiz fazla zamanınızı almayacaktır. Ayrıca kredi notunuza da bakarak hangi kredi sizin için daha uygun ve hangi krediyi çekme ihtimaliniz daha yüksek bilgilendiriyorlar. Tamamen bu alanda danışmanlık hizmeti veriyorlar.

        Danışmanlık hizmeti veren bu kurumlar diyorlar bankalarda çektiğimiz sıkıntıyı ve özellikle konut  kredisi alırken çıkan zorlukları düşündüğümüz zaman danışmanlık firmaları daha mantıklı gelmektedir. O zaman biz de zaman kaybından bankanın bizi yormasından kurulalım yardım alalım ve vadeler ile geri ödememizi yapalım. Daha ileri düzeyde de genellikle konut projeleri ve kendi inşaatları bulunan firmalar yaptıkları anlaşmalarla cazip kredi avantajları sunmaktadırlar. Bir kısmı da sizleri bankalarla muhatap kılmayıp şeklinde farklı sözleşmelerle siz onlara onlar bankalara ödemeleri gerçekleştirme yöntemi uygulamaktadır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri