Bankalar Yılbaşında Kredi Veriyor

HSBC kredileri içerisinde yeni bir ürün olarak sunulan HSBC yılbaşı kredisi ile birlikte her türlü masrafınızı karşılayabilir ve uygun ödemem koşulları sayesinde 2016 yılında rahat bir nefes alabilirsiniz.

HSBC kredileri içerisinde yeni bir ürün olarak sunulan ile birlikte her türlü masrafınızı karşılayabilir ve uygun ödemem koşulları sayesinde 2016 yılında rahat bir nefes alabilirsiniz.

ile birlikte taşıt, konut, tatil, evlilik ve eğitim gibi masraflarınızı kontrol altına alabilir ve kredi notunuza göre özel indirimli kredi faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. HSBC kredi ürünlerindeki faiz oranlarını kredi notuna göre düzenlemektedir. Bu sayede kredi notu yüksek olan kişiler Premium faiz oranlarından yararlanma imkanına sahip olur.

ile birlikte en uygun vade oranlarından yararlanabilmeniz de mümkün olmaktadır. 1,55’ten başlayan faiz oranlarının yanında 15 bin TL’ye kadar alınabilen krediler sayesinde çeşitli ürünlerden yararlanabilirsiniz. Üstelik bankaların internet şubesi üzerinden kredinizi hesaplayabilir ve bu sayede bütçenize uygun ödeme olanaklarını görebilirsiniz. Bunu tercih etmezseniz banka şubelerine gelerek gerekli olan ödeme planlarını görebilir ve eğer size uygunsa hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ödeme planlarının esnek olması bu sayede size önemli bir avantaj sağlayacaktır. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri