Bankacılık Hizmetleri Diş Hekimlerinin Ayağına Gidecek

Adana Dişhekimleri Odası (ADO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalan protokol ile bankacılık hizmetleri diş hekimlerinin ayağına gidecek. Odada bir araya gelen ADO Başkanı Hasan Yaman ile TEB Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü...

Adana Dişhekimleri Odası (ADO) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalan protokol ile bankacılık hizmetleri diş hekimlerinin ayağına gidecek. Odada bir araya gelen ADO Başkanı Hasan Yaman ile TEB Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Murat Özdenvar ve TEB Kenan Evren Adana Şube Müdürü Seyhun İşgüzar Batuş, bankacılık hizmetlerinin serbest çalışan diş hekimlerinin muayenehanelerinde yapılmasına ilişkin protokolü imzaladı.

ADO Başkanı Hasan Yaman, meslektaşlarının işlerini kolaylaştırmanın, yükümlülüklerinin başında geldiğine dikkat çekti. Diş hekimlerinin işlerini kolaylaştırmak için her yolu denediklerini belirten Yaman, mesleki anlamda yaptıkları bilimsel etkinliklerin yanında sosyal projeler de ürettiklerini söyledi. Türkiye’de ekonomik sıkıntıların had safhada olduğunu vurgulayan Yaman, “Her meslek grubundan vatandaşımız bu ekonomik sıkıntılar içerisinde boğuşmaktadır. Diş hekimlerini de bu sıkıntılardan soyutlayamayız. Meslektaşlarımız da işleyişlerini devam ettirebilmeleri için bankacılık hizmetlerini yoğun kullanmaktadırlar. Herkesin maddi olarak sıkıştığı dönemler vardır. Sürekli bankaya ihtiyaç duymaktadır. Meslektaşlarımız, muayenehanelerde yoğun çalıştıkları için bu yönde de yaşamını kolaylaştırmak adına TEB ile bir anlaşma yaptık.” dedi.

Sözleşme kapsamında meslektaşlarının iş yoğunluğundan bankaya gitmeden, banka personelinin muayenehanelere gelip, işlemlerini yapacağını dile getiren Hasan Yaman, üyelerinin önemli bir sorundan kurtularak tamamıyla işine odaklanacağını ifade etti. Protokol ile diş hekimlerinin artık banka şubelerine gitmeyeceğini açıklayan TEB Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Murat Özdenvar, bir telefon ile bankacılık hizmetlerini diş hekimlerinin ayaklarına götüreceklerini kaydetti.

Adana’da en yaygın şube ağı olan bankalardan birisi olduklarını hatırlatan Özdenvar, “Diş hekimlerine mevduattan krediye, konuttan taşıt kredisine kadar tüm bankacılık ürünlerini muayenehanelere taşıyarak yeni bir adım attık. Hekim bankaya gelmeden, bankada vereceğimiz hizmeti diş hekimlerinin kendi muayenehanelerinde vereceğiz. Diş hekimi zamanını kaybetmeden, yorulmadan, bankaya gelmeden bir telefonla bankacılık işini halledecek. Bu protokol ile bunu taahhüt ediyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri