Bank Asya’da kart patlaması

Bank Asya 1. ligde geride kalan 5 hafta da kart sayısında kademeli olarak artış kaydedildi. Dahası, son haftalarda kırmızı kartlarda patlama yaşandı.

Ligde yenilmeyen üç takım ise: Konyaspor, Rizespor ve Karabükspor oldu. Bank Asya 1.  Ligin ilk haftasında 4 kırmızı kart gösteren hakemler, 2. hafta da sadece 1 kez kırmızı karta başvururken, 3. hafta da 2, dördüncü hafta da 3 kırmızı kart çıktı.. Hakemler ligin 5. haftasında ise 5 kez kırmızı karta başvurdu..  

Bank Asya 1. ligde, bir ve üçüncü haftalarda 38’er, ikinci hafta da 42 sarı kart gösterildi.. 4. hafta 36 ve beşinci hafta da ise 39 sarı kartla istatistiklere geçti. Konyaspor’da, ligin ilk 5 haftasında sadece Görkem Görk kırmızı kart gördü ve bu futbolcu da iki maç ceza aldı. Konyaspor ile birlikte Rizespor ve Karabükspor’un henüz yenilmediği ligde Bucaspor 13 golle ene çok gol atan, Altay ve Kartalspor 3’er golle an az gol yiyen takımlar oldu. Konyaspor’un bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceği Orduspor 5 hafta da rakip fileleri sadece 1 kez havalandırırken, Samsunspor ise 10 golle ene çok gol yiyen taktım ünvanına sahip. Ligde, Konyaspor 4 galibiyetle en çok maç kazanan takım olurken, 4 takım 3’er galibiyet aldı. Kocaelispor, Hacettepe, Orduspor ve Giresunspor ise henüz galibiyetle tanışmadı.. Ligde beraberlik almayan takımlar: Mersin İdmanyurdu, Çanakkale dardanelspor ve Karşıyaka.
Konyaspor’un 4 galibiyet ve 1 beraberlik sonucu 13 puanla lider olduğu Bank Asya 1. ligde temsilcimizin kaydettiği 8 golde 6 futbolcunun imzası bulunmakta. Yeşil-beyazlı takımda; Da Silva ve Erdal rakip fileleri 2’şer kez havalandırdı. Mehmet Ayaz, Poljac, Eser ve Tayfun ise 1’er gol attı.  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri