Bank Asya’da fikstür bugün çekiliyor

2009-2010 Sezonu Bank Asya 1. Lig fikstürü bugün İstanbulda, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Ataköy Olimpiyat Evi'nde çekilecek.

Saat 11.00'de başlayacak fikstür çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek 18 kulübün Başkan veya temsilcileri katılacak. Kura çekiminde Konyaspor’u yönetici Mehmet Üzümcü temsil edecek. Bank Asya 1. Lig'de yeni sezon 22 Ağustos 2009 tarihinde başlayacak ve 9 Mayıs 2010'da oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Fikstür çekimiyle ilgili olarak görüşlerini aldığımız Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, lige iyi başlamak istediklerini belirtti ve “Ligde her takımla karşı karşıya geleceğiz. Bu nedenle fikstür önemli değil. Bir hafta önce veya sonra oynamışız fark etmez. Önemli olan takım olmak” dedi. Konya’da yapılan çalışmaların çok iyi geçtiğini, futbolcuların kendilerini gösterme adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Özkara, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Transferde büyük yol aldık. Takımımız büyük ölçüde şekillendi. Ancak, daha eksiklerimiz var. Birkaç transfer daha yaparak bu eksiklerimizi de gidereceğiz. Öyle sanıyorum ki, Kızalcahamam da yapacağımız 15 günlük 2. dönem kampında transferlerimizi tamamlayacağız ve lige kadar en iyi şekilde hazırlanarak sezona galibiyetle başlamak için elimizden geleni yapacağı.”   
İLK ETAP HAZIRLIKLARI SONA ERDİ
Öte yandan, Konyaspor’da, ilk etap hazırlıkları sona erdi. Yeşil-beyazlı temsilcimizde futbolculara iki gün izin verildi. Konyaspor, 15 Temmuz Çarşamba günü Kızılcahamam Patalya Otelde ikinci etap çalışmalarına başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin Patalya kampı 15 gün sürecek. 15 günlük kamp süresince hazırlık maçları da yapacak olan yeşil-beyazlılar, turnuvaya katılacaklar. Patalya kampının daha zorlu geçeceğini ve futbolcuların bu kampta daha sıkı çalışacaklarını söyleyen Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Konya’daki çalışmaların iyi geçtiğini ve futbolcuların kaynaşması açısından yararlı olduğunu bildirdi. Özkara, “Patalya kampında çalışmalar daha farklı olacaktır. Çünkü, takıma girmek isteyen oyuncular arasında rekabet olacaktır. İyi bir kamp dönemi geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri