Bank Asya Ve Asya Emeklilik’ten ‘bestival‘ Kampanyası

Bank Asya ve Asya Emeklilik, ‘BEStival‘ kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanyadan 31 Aralık 2013’e kadar bireysel emeklilik sözleşmesi yaptıranlar yararlanıyor.

Bank Asya ve Asya Emeklilik, ‘BEStival‘ kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanyadan 31 Aralık 2013’e kadar bireysel emeklilik sözleşmesi yaptıranlar yararlanıyor. ‘BEStival‘e dahil olanlara yüzde 25 devlet katkısının yanında Asya Card ile bireysel emeklilik sistemi (BES) ödemelerinde 250 liraya varan Asya Puan veriliyor.

Kampanyadan faydalananlar, kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti ödemiyor. İnternet, ATM, telefon bankacılığı ve Asya Cep şubesinden ücretsiz para transfer ediyor. Şube kanalından yapılan para transferlerinde, kiralık kasa ücretinde, 25 Yapraklı Çek Karnesi masrafında, konut ve taşıt finansmanı dosya masraflarında yüzde 50 indirim hakkı elde ediyor. BES’e dahil olan ve Kurumsal Finansman Desteği kullanan KOBİ müşterileri de fon kullanım ve komisyon oranlarından da istifade ediyor.

ASYA EMEKLİLİK 100 BİN KATILIMCIYI GEÇTİ

Asya Emeklilik, BES’te katılımcı sayısını 100 bine çıkardı. Geçen sene sektöre giren şirket, bu rakamı 12 ayda yakaladı. Genel Müdür Türker Gürsoy, 100 bin rakamının kendilerini şaşırtmadığını belirterek, “Ülkemizde faiz hassasiyeti olan insanlarımızın da bireysel emeklilik sisteminin artılarından faydalanarak tasarruf yapmalarına imkân sunuyor; böylece bu alanda önemli bir boşluğu dolduruyoruz. Şirketimizin, 1 yaşını tamamlarken 100 bini aşkın birey tarafından tercih edilmiş olmasını bu anlamda önemli buluyoruz. Yolumuz uzun, bu bir başlangıç.” dedi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri