Bank Asya, Teog Sınavına Girecek Öğrencilere Moral Pastası Kesti

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Ortaokulu’nda 8’inci sınıfta okuyan ve TEOG sınavına girecek olan öğrencilere Samsun Bank Asya yetkilileri tarafından moral pastası kesildi.Pasta kesim programında Okul Müdürü Mevlüt...

Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Ortaokulu’nda 8’inci sınıfta okuyan ve TEOG sınavına girecek olan öğrencilere Samsun Bank Asya yetkilileri tarafından moral pastası kesildi.

Pasta kesim programında Okul Müdürü Mevlüt Tabak, Bölge Bireysel Pazarlama Yöneticisi Servet Koç, İlker Karabulut ve banka çalışanları ile Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek olan öğrenciler hazır bulundu. Banka yetkilisi Servet Koç, “Sınavların önemli olması çocuklarda sınav stresin oluşturuyor. Bu nedenle TEOG sınavına girecek olan 8’inci sınıf öğrencilerimizin stresini biraz olsun azaltmak ve onlara moral vermek için bu etkinliği düzenledik. Çünkü bu öğrenciler bizim geleceğimiz. Öğrencilerimizdeki neşe ve sevinci gördükçe yarınlara daha bir umutlu bakmaktayız. Sevgili öğrenciler yarın gireceğiniz önemli bir sınav var. Bu sınavda Bankasya ailesi olarak sizlere ve tüm 8’inci sınıf öğrencilerine başarılar diliyorum. Allah emeklerinizi zayi etmesin.” dedi.

Okul Müdürü Mevlüt Tabak ise, Bank Asya’ya öğrencilere yapmış olduğu nazik ve anlamlı jestlerinden dolayı teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri