Bandırma, Gönen Ve Erdek’te Uyuşturucu Operasyonları: 26 Kişi Tutuklandı

Balıkesir’in Bandırma, Gönen ve Erdek ilçesinde polisin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında 26 kişi tutuklandı.     İlçeye yaklaşık bir ay önce atanan Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, kendisini...

Balıkesir’in Bandırma, Gönen ve Erdek ilçesinde polisin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında 26 kişi tutuklandı.

    İlçeye yaklaşık bir ay önce atanan Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, kendisini ziyaret eden gazetecilerin uyuşturucu konusunda sorularına ''Bandırma ve yöresinde, şu anda uyuşturucu olayının en düşük düzeyde olduğunu söyleyebilirim.'' dedi. Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, uyuşturucuyla mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti.

    Kılıç, şunları kaydetti: "Son dönemlerde, Bandırma, Gönen ve Erdek'te gerçekleşen uyuşturucu operasyonlarında tutuklanarak cezaevine gönderilenlerin sayısı 26. Bu 26 tutuklama olayı, kesinlikle küçümsenecek bir rakam değil. Bandırma ve yöresinde, şu anda uyuşturucu olayının en düşük düzeyde olduğunu söyleyebilirim. Tabii ki, bundan sonra da uyuşturucu ile mücadelemizi ciddi biçimde sürdüreceğiz. Bu arada velilerimize de düşen görev ve sorumluluklar bulunuyor. Çocuklarının gittikleri mekanları, başta eğlence yerleri olmak üzere çok iyi bilmeleri gerekir. Çünkü çocuklarımızın, gençlerimizin uyuşturucuya ilk başladıkları mekanlar buralarıdır."

    Uyuşturucu konusunda olduğu gibi hırsızlık olaylarında da son dönemlerde ilçede önemli düşüş yaşandığına dikkati çeken Kılıç, "Tabii ki hırsızlıkların tümüyle bittiğini söyleyemeyiz. Ancak önemli ölçüde azalma kaydettiği de bir gerçektir. Elbette ki, insanın olduğu yerde suçun da bulunması doğaldır. Bizim görevimiz, bu olayları en düşük düzeye indirebilmektir." şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri