Balyoz'da Savcı, Cd'lerin Bilirkişiye Gönderilmesi Talebinin Kabulünü İstedi

Balyoz davasında savcı, CD’lerin ve bazı flaş belleklerin bilirkişi heyetine gönderilmesi talebinin kabul edilmesini istedi. İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanıklar ve avukatlar tanık ifadelerine karşı beyanlarını...

Balyoz davasında savcı, CD’lerin ve bazı flaş belleklerin bilirkişi heyetine gönderilmesi talebinin kabul edilmesini istedi.

İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanıklar ve avukatlar tanık ifadelerine karşı beyanlarını tamamladı. Mahkeme Başkanı kendilerine ulaşan dilekçeleri okudu.

Daha sonra duruşma savcısından taleplere ilişkin görüşü soruldu. Savcı, 11, 16 ve 17 nolu CD’lerin 5 nolu harddiskin ve bazı flaş belleklerin bilirkişi heyetine gönderilmesi talebinin kabul edilmesi yönünde görüş belirtti. Savcı, bilirkişi heyetinden bu materyallerin incelenmesi, önceki bilirkişi raporları arasındaki çelişkilerin de giderilmesinin istenmesini talep etti.

Bilirkişi heyetinde askeri bir kişinin de bulunması talebinin reddedilmesini isteyen savcı, vareste tutulmak istenen sanıkların talebinin kabul edilmesini belirtti.

Mahkeme heyeti, ara kararları açıklamak için duruşmayı yarına erteledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri