Balya yüklemeye kolaylık geldi

Balya yükleme asansörünün özelliklerini anlatan Asan Tarım Makineleri İşletme Sahibi Mustafa Asan, hizmette sınır tanımadıklarını dile getirdi

Çiftçiye büyük kolaylık sağlayan 'Balya Yükleme Asansörü'nü Türkiye'de üreten ilk firma  Asan Tarım Makineleri, başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Makineye çiftçiler tarafından büyük ilgi gösteriliyor.

TIR, kamyon, kamyonet traktör ve römork gibi taşıtlara yükleme yapabilen balya yükleme asansörünün özelliklerini anlatan Asan Tarım Makineleri İşletme Sahibi Mustafa Asan, hizmette sınır tanımadıklarını dile getirdi. Firma olarak bu gibi çalışmaların sürekli olacağını söyleyen Asan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Asan Tarım Makineleri 2008 yılında kuruldu. Kurulduğumuz günden itibaren kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Asan Tarım olarak balya toplama, balya yükleme balya asansörü makineleri, kirpi merdane, dal kırma makineleri üretiyoruz. Balya yükleme asansörünü Türkiye'de ilk kez biz ürettik. Bu makinenin BA-450 Balya yükleme sıra sıra değil 360  ve 90 derece zikzaklı balya toplayabilme gibi birçok özelliği var. Çiftçi, bu makine ile çok rahatladı. Makine, kullanıcı dostu ve çok bakım istemiyor.”

EMRE ÖZGÜL  merhabahaber.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri