Baloğlu'ndan Duvarcı'ya ziyaret

Milletvekili Baloğlu, KONESOB Başkanı Bekir Duvarcıyı ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı’yı ziyaret etti.
Oda başkanlarının da katıldığı ziyarette, KONESOB Başkanı Duvarcı esnaf ve sanatkarların acil çözülmesi gereken sorunlarını dile getirdi. Duvarcı, daha önceki hükümetlerin marketler yasasını çıkartmadığına değinip; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’den bunun sözünü aldıklarını belirterek, “Tabi bir iyileştirme olursa esnaf ve sanatkarlar rahatlamış olur. Bizim bir talebimiz de enerjiyle ilgili. Sayın Başbakan da talimat verdi. Sanayi ile küçük esnafın kullandığı elektriğin farklı olması lazım. Bununla ilgili de bir çalışma bekliyoruz. Meclis açıldığında bu iki önemli konunun sayın milletvekilleri tarafından takip edilmesini bekliyoruz. Bu konuda esnafımızın rahatlamasını istiyoruz” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise, KONESOB Başkanı Bekir Duvarcı'nın görüş ve isteklerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Biz kendisini eğer esnaf ve sanatkarların bir sorunu varsa Konya’da veya Türkiye’de buna en hakim, bunu en güzel üslupla dile getiren bir büyüğümüz olarak görüyoruz. Her zaman önerileri, bize söyledikleri ve istedikleri bizim için çok önemli ve bahsettiği konularla ilgili ne gerekiyorsa bütün arkadaşlarımızla bu çalışmaları birlikte yürüteceğimizi ve arkasında olacağımızı belirtmek istiyorum. Gerçekten esnaflarımız çok önemli ama biliyorsunuz baş döndürücü bir rekabet piyasası var. Sürekli değişen ve gelişen bir ticari ortam var. Buna ayak uydurmak gerçekten zor ve bu baş döndürücü değişimin içerisinde esnaflarımızın ayakta kalabilmesi için odalarımıza çok ciddi görevler düşüyor. Bütün oda başkanlarımız bunu layıkıyla yerine getiriyorlar. Yine bu adım çerçevesinde bizim üzerimize düşen her türlü vazifeyi yerine getirmeye hazırız. Bütün esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri