BALın tadı kaçtı

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Konya takımları başarıya hasret kaldı
Bir zamanlar liderliğe oynayan Sarayönü Belediyespor da Gençlerbirliği ve Çumra’ya ayak uydurdu
Bu sezon ilk defa uygulamaya konulan Bölgesel Amatör Lig’de 3 Konya takımı 6. Grupta 3. lig için mücadele etti. Ancak 19 haftanın geride kaldığı ligde temsilcilerimiz beklenen başarının çok altında bir performans gösterdi. Sarayönü Belediyespor sezon başında gösterdiği başarıyı sezonun ikinci devresinde devam ettiremedi. Yeşil-siyahlı ekibin aldığı bu sonuçlar ilçe halkını ve Konya spor kamuoyunu derinden üzüyor. Sarayönü ekibi son olarak Aksaray deplasmanından 3-1’lik yenilgi ile döndü.
Yeşil-siyahlı ekip 28 puanla haftayı 6. sırada tamamladı. Diğer iki takımımız Konya Gençlerbirliği ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor ne yazık ki alt sıralardan hiç kurtulamadı. Sezona büyük umutlarla başlayan ekiplerden Konya Gençlerbirliği ilk ve tek galibiyetini sezon 15. haftasında aldı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise 19 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. Temsilcilerimiz geride kalan 19. haftada ise farklı yenilgiler aldı.  Konya Gençlerbirliği evinde Anamur Belediyespor’a 3-0, Sarayönü Belediyespor, deplasmanda Aksaryaspor’a 3-1, Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise Karaman’da Gençlerbirliği’ne 5-0 yenildi. Konya ekipleri 19 haftada da hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.
Ligde haftanın toplu sonuçları şu şekilde: Karaman Gençlerbirliği 5-0 Çatalhüyük Çumra Bld, Konya Gençlerbirliği 0-3 Anamur Belediyespor, Manavgat Evrenseki 2-1 Akdeniz Belediyespor 1-0, Nevşehir Narspor 1-0 Demre Belediyespor, Niğde Belediyespor 0-0 Toroslar Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor 3-1 Sarayönü Belediyespor BAL Ligi 6. grupta gelecek haftanın programı ise şu şekilde: Karaman Gençlerbirliği Gençlik Ve Spor-Narspor, Demre Belediyespor - Konya Gençlerbirliği Spor, Anamur Belediyespor-68 Yeni Aksaray Spor, Sarayönü Belediyespor-Niğde Belediyespor, Toroslar Belediyespor-Manavgat Evrenseki Spor, Çatalhöyük Çumra Bld. Spor - Akdeniz Belediyespor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri