Balıkesirspor mesaisi başladı

Yeni Malatyaspor deplasmanından 1 puanla dönen Anadolu Selçukluspor, ikinci yarının ikinci haftasında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar zorlu randevunun hazırlıklarına dün başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 19. haftasında Balıkesirspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Lig'in 2. yarısına Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak başlayan yeşil-beyazlılar, Balıkesirspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Hafta başını izinli olarak geçiren Anadolu Selçukluspor, dün Kayacık Tesisleri'nde yeniden bir araya geldi.

Antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcular kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Teknik adam Zafer Turan, oyuncularını Yeni malatyaspor deplasmanında gösterdikleri performanstan dolayı kutlarken, ligde iyi bir çıkış yakalamak için bu performansı daha üst seviyelere doğru çekmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Toplantının ardından düz koşularla antrenmanlara başlayan yeşil-beyazılar teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile günü tamamladı. Temsilcimiz bugün yapacağı çift antrenmanla Balıkesir maçının hazırlıklarına devam edecek.

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, takımda işlerin yolunda gittiğini söyledi. Moralli bir çalışma temposu içine girdiklerini ifade eden Günbaş; “Son 15 gün içinde takımda çok büyük değişiklikler oldu. Yeni teknik heyetimizle birlikte iyi bir takım olma havası yakaladık. Bu havaya, 10 yıldır atıl vaziyette duran Kayacık Tesisleri'ni faaliyete geçirmemizin de etkisi oldu. Oldukça kaliteli bir ortamda başarılı bir takım olmak için bizler yönetim kurulu olarak elimizden gelini yapıyoruz. Atıl vaziyetti duran Kayacık Tesisleri'ni de bu nedenle yeniden Konya futboluna kazandırdık. Adeta kullanılmadan harabeye dönen bu tesisleri yaşanabilir ve kamp yapılabilir bir şekile getirdik. Ufak tefek eksiklerimiz kaldı ancak bunuda en kısa zamanda gidereceğiz. Şimdi tek hedefimiz evimizde oynayacağımız Balıkesir maçını kazanmak. Bizler yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcularımıza bu konuda güveniyoruz” dedi.

Anadolu Selçukluspor aldığı Yeni Malatyaspor beraberliği ile puanını 18' e çıkardı ve ligin 12. sırasındaki yerini değiştiremedi. Lig'in ikinci yarısına lider giren Balıkesirspor, kendi saha ve seyircisi önünde aldığı 0-0'lık Bayrampaşa beraberliğine rağmen ligin zirvesinde kalmayı başardı. Puanını 33'e çıkartan Balıkesir, takipçileri ila arasındaki puan farkını azalttı. Haftanın en önemli maçlarından biri Tokatspor ile İnegölspor arısında oynandı. Haftaya 29 puanla giren İnegölspor, Balıkesir'in puan kaybettiği haftada 30 puanlı Tokatspor'u deplasmanda 2-0 yenmeyi başararak zirve yarışına ortak oldu. Bir başka deyişle Tokat aldığı yenilgi ile lideri yakalama şansını kaybederkin, İnegöl ise puanını 32'ye çıkartarak büyük moral buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri