Balıkesirspor: 0 - Beşiktaş: 1

Stat: Balıkesir AtatürkHakemler: Deniz Çoban, Alparslan Dedeş, Erdem BayıkBalıkesirspor: Emrullah, Okan, Kulusic, Coelho, Bülent, Aykut, Jabbie, Santos (Dk. 46 Alanzinho), İlhan Depe (Dk. 86 Burak Çalık), Vargas (Dk. 67 Gökhan Ünal), SercanBeşiktaş:...

Stat: Balıkesir Atatürk

Hakemler: Deniz Çoban, Alparslan Dedeş, Erdem Bayık

Balıkesirspor: Emrullah, Okan, Kulusic, Coelho, Bülent, Aykut, Jabbie, Santos (Dk. 46 Alanzinho), İlhan Depe (Dk. 86 Burak Çalık), Vargas (Dk. 67 Gökhan Ünal), Sercan

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Kerim (Dk. 59 Olcay Şahan), Atiba, Sosa (Dk. 46 Mustafa), Gökhan, Oğuzhan, Demba Ba (Dk. 78 Veli)

Gol: Dk. 57 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 34 Jabbie (Balıkesirspor), Dk. 60 Ersan, Dk. 65 Gökhan, Dk. 76 Oğuzhan (Beşiktaş)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 5. hafta maçında Balıkesirspor, Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı konuk ekip Beşiktaş, ikinci yarıda attığı tek golle sahadan 1-0 kazandı.

Bu skorla Balıkesirspor, ligin 5. haftasında dördüncü mağlubiyetini aldı ve 3 puanla 18. sıraya indi. Beşiktaş ise 11 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

57. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada Oğuzhan’ın ceza sahasına yaptığı ortada iyi yükselen Mustafa Pektemek, şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 0-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-0 konuk ekip Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla birlikte 11 puana yükselen Beşiktaş, Süper Lig'in yeni lideri oldu. Balıkesirspor ise 3 punada kaldı ve 18. sıraya indi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri