Balıkesir'de Cumhuriyet Kutlamaları Başladı

Cumhuriyetin ilanının 91. yıl dönümü münasebetiyle Balıkesir'de düzenlenen törenler, protokol üyelerinin Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başladı. Ardından Karesi Mehteran takımı gösteri sundu. Kutlama programları yarın Kuvayi Milliye...

Cumhuriyetin ilanının 91. yıl dönümü münasebetiyle Balıkesir'de düzenlenen törenler, protokol üyelerinin Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başladı. Ardından Karesi Mehteran takımı gösteri sundu. Kutlama programları yarın Kuvayi Milliye Meydanı'nda devam edecek.

Balıkesir Valiliği tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı program, çelenk sunma ile başladı. Atatürk anıtında düzenlenen törene Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, CHP Milletvekili Namık Havutça, Garnizon ve Okullar Komutanı Tuğgeneral Lokman Ali Yılmaz, kurum müdürleri, askeri erkan, polis teşkilatı, yargı mensupları, siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Balıkesir Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'nin çelenklerinin konulmasının ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Cumhuriyetin ilanının 91. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklere yarın da devam edilecek. Çarşamba günü saat 09.00'da valilikte düzenlenecek törende Vali Mustafa Yaman tebrikleri kabul edecek. Ardından Kuvayi Milliye Meydanı'nda kutlama törenlerine geçilecek. Saat 15.00'da Garnizon ve Okullar Komutanlığı Bölge bandosu Atatürk parkında konser verecek. Saat 19.30'da ise Balkonuk Center'da Vali Yaman ve eşi tarafından cumhuriyet bayramı resepsiyonu verilecek.

Öte yandan Balıkesir Valiliği tarafından bu akşam saat 21.00'da valilik binası önünde lazer gösterisi yapılacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri