Balıkesir Valisi Turhan Komutanlarla Veda Yemeğinde Biraraya Geldi

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları ile emekliye ayrılan ve görev yerleri değişen komutanlarla veda yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, İstanbul Hava Harp Okulu Komutanlığı...

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları ile emekliye ayrılan ve görev yerleri değişen komutanlarla veda yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, İstanbul Hava Harp Okulu Komutanlığı görevine atanan 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Fethi Alpay ve Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı olan İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Salih Göldal katıldı. Balıkesir Polisevi'nde düzenlenen yemekte ayrıca Tümgeneral Mustafa Özsoy, göreve yeni başlayan 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Şınak, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Yılmaz, Vergi Mahkemesi Başkanı Recep Taş, Baro Başkanı Yaşar Meyvacı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire amirleri de hazır bulundu.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Turhan, "Garnizon Komutanımız Fahri Paşamız'a, Tuğgeneralimiz Fethi Bey'e ve İl Jandarma Komutanımız Salih Albayımız'a, hizmetlerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Her biri ilimize güzel hizmetler verdiler ve hoş seda bıraktılar. Kendilerini ve ailelerini tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emekli olan paşamıza, bundan sonraki yaşantısında sonsuz mutluluklar diliyorum. Terfi alan komutanlarımızın da yolları açık olsun. Şahsım ve Balıkesir adına haklarınızı helâl etmenizi istiyorum. Ayrıca görevine yeni başlayan komutanımıza hoş geldiniz diyerek, yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Yemek organizasyonu dolayısıyla teşekkür eden Tümgeneral Kır ise, "İki yıldır Balıkesir'de çalışmaktayım ve burada güzelliklere şahit oldum. Görev süremiz boyunca çalışmalarımızda bizlere vermiş olduğunuz destek nedeniyle başta Sayın Valimiz'e ve sizlere gönülden teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yemeğin sonunda Vali Ahmet Turhan, komutanlara hizmetleri dolayısıyla plaket verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri