‘Balık vermeyi değil, tutmayı öğreteceğiz’

Adalet ve Kalkınma Partisi Selçuklu Belediye Başkanı Adayı Uğur İbrahim Altay, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Mahalle toplantılarının ilk durağı Sille Ak ve Sille Subaşı mahallesiydi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Selçuklu Teşkilatı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Ünal, Kemal Özçetin ve Bektaş Büyübel’in eşlik ettiği toplantıda Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahallelinin sıkıntılarını dinleyen Uğur İbrahim Altay, “Biz seçimden önce nasıl biraraya geliyorsak seçimden sonra da beraber olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bize ulaşmakta herhangi bir sıkıntı ve problem yaşamayacak. Bunu önümüze temel hedef olarak koyduk. Bütün  vatandaşlarla iç içe olacağız” diye konuştu.

Sille’nin turizm açısından gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Altay, “Konya bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. Konya’da bu dönemdeki hedefimiz mutlaka turizmi geliştirmek. Sille’de çok şey yapmak istiyoruz bunun Sille’ye ve Konya’ya büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. İşsizlik en büyük problem. Sille’yi kültür merkezi haline getirmek istiyoruz. Bunu yaparken de işsiz vatandaşlarımıza da katkı sağlayacağız. Restorasyon işçisine, otel işletmecilerine, esnaflara ihtiyacımız olacak. İşsizliliğe çözümümüz bu. Biz Sille halkını para kazanır duruma getirmeyi hedefliyoruz. Balık vermeyi değil, balık tutmayı öğretmek istiyoruz” dedi.

Gün boyu Milletvekilleri Sami Güçlü ve Harun Tüfekçi ile birlikte ziyaretlerine de devam eden Altay, Konya Yörükleri Derneği Balkanı Halis Gümüş’ü ziyaret etti. Derneğin sıkıntıları konusunda bilgi alan Altay, 29 Mart seçimlerinde Yörükler’den destek istedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri