Balık Uzmanı 30. Yaşını Kutladı

Ton balığının Türkiye'deki önemli markalarından biri olan Dardanel, 30'uncu yaşını Çanakkale'de düzenlediği programla kutladı. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen törende yaptığı konuşmada, "Dardanel ailesi yaklaşık...

Ton balığının Türkiye'deki önemli markalarından biri olan Dardanel, 30'uncu yaşını Çanakkale'de düzenlediği programla kutladı.

Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen törende yaptığı konuşmada, "Dardanel ailesi yaklaşık bin kişiye ulaştı. Bu sayının yaklaşık 700’ü Çanakkale’deki fabrikamızda görev yapan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Çanakkale ekonomisine, istihdama katkıda bulunmak en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca, kadın istihdamı konusunda Türkiye’nin öncü firmalarından biri olduğumuzu da gururla söylemek isterim. Çanakkale’deki fabrikamızda görev yapan çalışanlarımızın ortalama yüzde 80’ini kadınlar oluşturuyor. Büyümemize paralel olarak çalışan sayımızı da hızla artırmayı hedefliyoruz." dedi.

1984 yılında Çanakkale’de kurulan Dardanel, 2013’ü yaklaşık 100 milyon TL ciroyla kapattı. Şirket, 2014 sonunda yüzde 65, 2015’te ise yüzde 85 ciro artışı hedefleyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri