Balık Avlarken Suya Düşen Genç Boğuldu

Murat Nehri'nde balık avlarken dengesini kaybedip suya düşen genç boğuldu. Gencin cesedini, Van'dan gelen balık adamlar olaydan yedi saat sonra buldu. Tarihi Murat Köprüsü civarındaki kum ocakları yakınlarında Murat Nehri'nde meydana gelen olayda;...

Murat Nehri'nde balık avlarken dengesini kaybedip suya düşen genç boğuldu. Gencin cesedini, Van'dan gelen balık adamlar olaydan yedi saat sonra buldu.

Tarihi Murat Köprüsü civarındaki kum ocakları yakınlarında Murat Nehri'nde meydana gelen olayda; arkadaşlarıyla balığa giden Eyüp Çaptuğ (22), takılan oltasını çıkartmak için nehre girerken birden suya battı. Çaptuğ'un Sudan çıkmaması üzerine arama yapan arkadaşları bir sonuç alamayınca, jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Bölgeye gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) arama kurtarma ekipleri, yaklaşık 3 saat boyunca nehirde arama yaptı.

BOĞULAN GENÇ 7 SAAT SONRA BULUNDU

Vatandaşın arama çalışmaları sonuç vermeyince, Nihat Emre adlı yüzücü çağrıldı. Nihat Emre ve çevrede yüzme bilen vatandaşların da katıldığı arama çalışmalarının yanı sıra Van AFAD Müdürlüğü'nden balık adamlar çağırıldı. Van'dan gelen özel dalgıçlar yaptıkları bir saatlik aramanın sonrasında, Eyüp Çaptuğ'u, suya girdiği yerden 50 metre sonra suyun altında buldu. Gencin cesedinin çıkarılması esnasında yakınlarından feryatlar yükseldi. Gencin bazı yakınları ise sinir krizi geçirdi. Eyüp Çaptuğ'un cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri