BALdan 2 iyi haber

Deplasmanlı Bölgesel Lig temsilcilerimiz Sarayönü ve Selçuklu Belediye rakiplerini 2-1 yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Beyşehir Belediyenin maçı ise ileri bir tarihe ertelendi

Deplasmanlı Bölgesel Lig temsilcilerimiz Sarayönü ve Selçuklu Belediye rakiplerini 2-1 yenerek haftayı galibiyetle kapattı. Beyşehir Belediye’nin maçı ise ileri bir tarihe ertelendi

 

Isparta deplasmanında bıraktığı 2 puanla zirveyle arazı açılan Sarayönü Belediyespor kendi sahasında Antalya temsilcisi Demre Belediyespor’u zor da olsa 2-1’le geçti. Bu sonuçla yeşil-siyahlılar, maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Soğuk bir havada oynanan karşılaşmada Sarayönü Belediyespor, hafta içerisinde Selçuklu Belediyespor karşısında ki kadrosuyla maça başladı. 7. dakikada gelişen atakta Murat’ın kaleciden dönen vuruşunu tamamlayan Tayyar, takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından pozisyonlara giren taraf ev sahibi, golü bulan taraf konuk ekip oldu. Eren’in kullandığı serbest vuruşta kaleci Mustafa topu elinden kaçırınca Timuçin’e sadece dokunmak kaldı: 1-1. Karşılaşmanın 33. Dakikasında konuk ekibin Konyalı oyuncusu Eren bir şanssızlık yaşadı. Hava topu mücadelesinde yere dengesiz düşen Eren sakatlandı. Kırık şüphesiyle ambulansla hastaneye kaldırılan Eren’in kolunda çıkık olduğu öğrenildi.. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken, temsilcimiz tekrar öne geçti. Ceza sahası içerisinde Demre Belediyesporlu defans oyuncularından topu kapan Murat, Salih’e aktardı. Salih’in yerde kalmasıyla orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Oğuz, ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Sarayönü Belediyespor, farkı arttırma çabaları sonuç vermedi. Serkan, Murat ve Tayyar ile net fırsatlar yakalayan yeşil-siyahlılarda büyük umutlarla transfer edilen Hakkı, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi. Karşılaşmanın 84. dakikasında yardımcı hakem Sami Demirelli’in uyarısıyla Demre Belediyesporlu yedek oyuncu Ahmet kırmızı kart gördü. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Sarayönü Belediyespor’un  2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

SELÇUKLU BELEDİYESPOR SEVİNDİRDİ

Bu grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise Burdur Şekerspor deplasmanından 3 puanla döndü. Mavi-beyazlı ekip rakibini 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Beyşehir Belediyespor’un sahasında oynayacağı İhsaniye Belediyespor maçı ise saha şartlarının elverişsiz olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.    

 

SAHA: Sarayönü

HAKEMLER: Volkan Silindir, Sami Demirelli, Uğurcan Tozlu

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Rafet, Yunus, Tunay, Nuri, A.Osman, Oğuz (Dk.85 Serdar), Serkan (Dk.89 Turan), Salih, Tayyar, Murat (Dk.76 Hakkı)

DEMRE BELEDİYESPOR: Cemal, Abdullah, Sinan, Eren (Dk.35 Muhammed) (Dk.74 Mustafa), Sabit, Mustafa, Timuçin, İbrahim, Şaban, Güzel, Salih (Dk.82 Mahmut)

GOLLER: Dk.7 Tayyar, Dk.42 Oğuz (pen.) (Sarayönü Belediyespor), Dk.23 Timuçin

SARI KARTLAR: Dk. 12 Murat, Dk.52 Yunus, Dk.79 Rafet (Sarayönü Belediyespor), Dk.10 Güzel, Dk.33 Timuçin, Dk.48 Salih, Dk.81 Sinan, Dk.89 Cemal (Demre Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.84 Ahmet (Demre Belediyespor)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri