BALda zorlu Pazar

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden temsilcilerimiz birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacak. Sarayönü, Kumluca, Selçuklu ise Demre deplasmanına gidiyor. Beyşehir ise Afyon’u konuk ediyor

 

 

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta lider Kumluca Belediyespor’un ensesine yapışan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, bugün saat 13.30’da son sıradaki Afyon İhsaniye Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Geçen hafta Ispartaspor karşısında şov yaparak farklı galip gelen yeşil-siyahılar, İhsaniye karşısında da aynı başarıyı tekrarlamak peşinde. Son haftalarda düzelmeye başlayan İhsaniye Belediyespor ise, temsilcimizi yenerek 2. kez galip gelmek ve alt sıradan kurtulmak istiyor. Sarayönü Belediyespor bugünkü maçı kazanır, Kumluca Belediyespor da puan kaybederse temsilcimiz liderliğe yükselecek. İhsaniye İlçe Stadında oynanacak olan İhsaniye Belediyespor-Sarayönü Belediyespor maçını Mersin Bölgesel hakemlerinden Ali Adıgüzel yönetirken, yardımcılıklarını Necdet Çelik ve Alper Kalay yapacak. 4. hakem Ahmet Bayram.

 

BEYŞEHİR’DE GALİBİYET HESAPLARI

 

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta sezon başından bu yana kötü günler geçiren ve tek galibiyet alabilen Beyşehir Belediyespor, bugün şampiyonluk iddiası taşıyan takımlardan Afyon Emirdağspor’u konuk ediyor. Hafta içi sıkı bir çalışma temposu içerisine giren mavi-beyazlılar, rakibini yenip şanssızlığa son vermek isterken antrenör Nail Vurucu, “Beyşehir Belediyespor, çok fazla takviye yapmadan lige başladı. Aldığımız sonuçların pekiyi olduğu söylenemez. Toparlanmak ve üst üste puanlar almak zorunda olduğumuzun bilinci içerisindeyiz. Emirdağ zor rakip, iyi bir kadrosu var ama bunlar bizi ilgilendirmiyor. Çıkıp işimize bakacak ve galibiyet alarak taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi. Beyşehir Belediyespor’un Afyon Emirdağspor’la yapacağı maç saat 13.30’da Beyşehir 75. Yıl Cumhuriyet Stadında başlayacak. Müsabakanın orta hakemi Mersin Bölgesel hakemlerinden Serkan Gök. Gök’ün yardımcılıklarını Ziya Aksoy ve Yusuf Yılmaz yaparken, 4. hakem olarak Rıdvan Top görev yapacak.

 

SELÇUKLU DEMRE DEPLASMANINDA

 

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Lig 7. Grupta mücadele eden tek merkez temsilcisi Selçuklu Belediyespor, geçtiğimiz hafta sahasında aldığı sürpriz yenilginin acısını, bugün karşılaşacağı Demre Belediyespor’dan çıkarmak istiyor. Hafta içi yapılan antrenmanlarda futbolcuların yüzü gülmezken antrenör Zekeriya İğdeli, “Isparta İl Özel İdarespor karşısında büyük bir avantaj yitirdik. Doğruyu söylemek gerekirse iyi oynamadık ve adeta fırsat teptik. Ancak henüz lig bitmiş değil, önümüzde uzun haftalar var. Demre Belediyespor’u deplasmanda yenerek, Isparta yenilgisini telafi etmek istiyoruz. Rakibimiz güçlü, onlar da kazanmak için mücadele edecek. İyi bir maç olacak ama biz kazanmak istiyoruz” dedi. Saat 13.30’da Kale Demre Stadında başlayacak olan müsabakayı Aydın Bölgesel hakemlerinden İsmail Mutlu Mersin yönetirken, yardımcılıklarını Ersin Karademir ve Mehmet Koray Ürer üstlenecek. 4. hakem Serdar Soydan.

 

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri