BAL’da zorlu hafta

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grup’ta zirve mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor, lig sonuncusu Narspor’u ağırlayacak. Diğer temsilcimiz Çatalhüyük Çumra ise evinde Demre ile karşılaşacak
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 6. Grup’ta heyecan bugün oynanacak 6. hafta maçlarıyla devam edecek. Gruptaki temsilcilerimiz evinde galibiyet arayacaklar. 11 puan ve averajla ikinci sırada yer alan Sarayönü Belediyespor, puansız son basamağa demir atan Narspor’u konuk edecek. Saat 13.30’da başlayacak maçı Salih Salar yönetecek. Salar’ın yardımcılığını Demokrat Özgür Güneş ve Kadir Kantekin yapacak. Sarayönü Belediye sahasındaki maçtan 3 puanla ayrılarak, haftayı kayıpsız kapatmak istiyor. Yeşil-siyahlı takımın Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Hiçbir eksiğimiz bulunmuyor. Yakaladığımız bu fırsatı sonuna kadar kullanmak istiyoruz. Artık bizim için her maç bir final. Bugün Nevşehir Narspor’la oynayacağımız maçı kazanıp, Toroslar Belediyesi’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Narspor’un son sırada olmasına bakıp, aldanmamak gerekir. Özellikle bu tip maçlarda daha fazla dikkatli olunmalı. Taraftarlarımıza bayram öncesi, galip gelerek bayram armağanı vermek istiyoruz. Tüm Sarayönülüleri maça davet ediyorum” dedi.
Gruptaki bir diğer temsilcimiz Ç. Çumra Belediyespor ise sahasında 4 puanla 8. sırada yer alan Demre Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da oynanacak mücadeleyi Burhan Gündoğdu yönetecek. Gnüdoğdu’nun yardımcılığını da Hidayet Zeybek ve Can Yamaç üstlenecek. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Ç. Çumra Belediyespor, bugünkü maçtan zaferle ayrılarak 3 puan sevinci yaşamak ve bayram öncesi taraftarını mutlu etmek istiyor. Yeşil-kırmızılı takımın antrenörü Mümin Duru, “Ligdeki ilk galibiyetimizi almak ve bu ligin en iyi takımı olduğumuzu taraftarlarımız önünde göstermek istiyoruz. Sezon başında yaşadığımız acemiliği artık üzerimizden attık. Çatalhüyük Çumra Belediyespor bırakın düşmeyi, göreceksiniz şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olacak. Oynadığımız futbolun izleyicilere keyif vermesi yanında alacağımız galibiyetler, bunun göstergesi olacak. Demre Belediyespor’u taraftarlarımızın da desteğiyle yenip, lige yeni bir başlangıç yapacağız. Çumralı futbolseverleri maça davet ediyorum” dedi.
Puan cetvelinde sondan birinci basamakta bulunan diğer temsilcimiz Konya Gençlerbirliği de deplasmanda Toroslar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da start alacak maçta Salih Kaya düdük çalacak. Kaya’nın yardımcılığını Alper Kalay ve Tuncay Çalışır yapacak. Lider karşısına kazanmak için çıkacak olan Konya Gençlerbirliği iddialı giderken, ligdeki ilk 3 puanını alıp yukarılara tırmanmak istiyor. Ayrıca ligde bugünkü diğer maçlarda Anamur-Karaman, Manavgat-Niğde ve Akdeniz Belediye-68 Aksaray karşılaşacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri