BAL’da zorlu hafta

BAL Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz bugün zorlu maçlara çıkacak. Sarayönü Demre Belediyesini, Çumra ise Anamur Belediyespor’u konuk edecek. Konya Gençlerbirliği ise Manavgat deplasmanına çıkacak
Futbol Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’taki temsilcilerimizden en iyi durumda olan ve zirveyi kovalayan Sarayönü Belediyespor, bugün saat 13.30’da iddialı ekiplerden Demre Belediyespor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta son dakika golüyle Anamur’da iki puan bırakan yeşil-siyahlı takım güçlü rakibini devirip zirveye ortak olma hesapları yaparken yönetici Özcan Zeybek, “Konya’nın gururu olmak istiyoruz. Geride kalan üç maçta nasıl bir takım olduğumuz ve neler yaptığımız açıkça görüldü. Bizim tek bir hedefimiz var, o da grubu zirvede bitirmek. Bu nedenle tüm rakiplerimizin karşısına galibiyet için çıkıyoruz.
Sarayönü Belediyespor, kaliteli kadrosuyla istediğini başaracak durumdadır. Evimizde oynayacağımız Demre Belediyespor maçını kazanarak, bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Şu anda sakat ya da cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Maça tam kadro çıkacağız. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi. Önceki gün Selçuklu Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapan Sarayönü Belediyespor, bugün saat 13.30’da Demre Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarayönülü futbolseverlerin bu önemli maça yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.  
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ MANAVGAT ÖNÜNDE
6. Grubun merkezdeki tek temsilcisi Konya Gençlerbirliği, bugün deplasmanda karşılaşacağı Manavgat Evrenseki Belediyespor karşısında sürpriz bir sonuç almak için sahaya çıkacak. Mavi-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Kasım Tekeci, “Geçtiğimiz sezon ortada kalmak üzere olan bir takımı alıp, Konya futboluna katkıda bulunmak istedik. Bugüne kadar çeşitli zorluklar içerisinde taşımaya çalıştığımız Konya Gençlerbirliği, yeni bir yapılanmaya gittiğimiz için istediğimiz sonuçları alabilmiş değil. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. İyi oynuyoruz ama, sonuç alamıyoruz. Ligin en iddialı takımlarından birisi olan Evrenseki maçından puan ya da puanlar alarak dönmek ve kendimizi bulmak istiyoruz. Bizler yönetim olarak elimizden gelen her fedakarlığı yaptık, şimdi söz sırası futbolcularda. Onlar yönetimi ve Konyalı futbolseverleri sevindirsin, bizler de onları sevindirelim. Artık puan kayıplarına zerre kadar tahammülümüz yok” dedi. Manavgat Evrenseki Belediyespor-Konya Gençlerbirliği müsabakası bugün saat 13.30’da Manavgat İlçe Stadı’nda başlayacak. Temsilcimizde bazı oyuncuların sakatlığı sürerken, antrenör Cengiz Savaş’ın değişik bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.
ÇUMRA GALİBİYET İSTİYOR
Futbol Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün güçlü ekiplerden Anamur Belediyespor’u konuk edecek. Sezon başından bu yana bir türlü galibiyetle tanışamayan yeşil-kırmızılı takımın teknik patronu Selçuk Buğdaycı, Çok iyi bir kadroya sahip olmamıza rağmen, maalesef istediğimiz sonuçları elde edemedik. Anamur Belediyespor maçıyla birlikte bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Taraftarımız önünde galip gelmek ve ilk üç puanımızla tanışmak istiyoruz. Daha önceki maçlarda yaptığımız hataları, hafta boyunca gözden geçirip buna göre hazırlıklarımızı yaptık.
Birçok yeni oyuncunun kadroda yer alması, işimizi zorlaştırıyor. Uyum sorununu aştığımız an mesele kalmayacak. Buna gönülden inanıyorum. Çatalhüyük Çumra Belediyespor için iyi günler yakın” dedi. Bugün saat 13.30’da Çumra İlçe Stadı’nda başlayacak olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Anamur Belediyespor maçının büyük çekişmeye sahne olması beklenirken, temsilcimizin sahaya değişik bir tertiple çıkacağı öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri