BALda zirve değişti

Bölgesel Ligde mücadele eden temsilcilerimiz 18. haftayı kötü kapattı

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya temsilcileri haftayı kötü kapattı. Sarayönü Belediyespor Ispartaspor ile 2-2 berabere kalarak zirveyi Emirdağspor’a kaptırdı. Selçuklu Belediyespor ise Isparta İl Özelidarespor’a 3-0 yenilerek haftayı 20 puanla 8. sırada tamamladı. Beyşehir Belediyespor ise evinde Manavgat Belediyespor’a 2-1 yenilerek galibiyet hasretini dindiremedi. Beyşehir ekibi 18. hafta sonunda da küme düşme hattında kalmaya devam etti.

BAL 7 Grupta 18. haftada oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde: Ispartaspor 2-2 Sarayönü Belediyespor, Beyşehir Belediye      1-2 Manavgat Belediyespor, Kumluca Belediyespor 0-1 Emirdağspor, Demre Belediyespor 3-1 Burdur Şekerspor, Isparta İl Özel İdare Spor 3-0 Selçuklu Belediyespor, İhsaniye Belediye Spor 1-5 Emrespor. Grupta oynanacak 19. hafta programı ise şu şekilde: Selçuklu Belediyespor-Demre Belediyespor, Burdur Şekerspor-Kumluca Belediye Spor, Emirdağspor-Beyşehir Belediye, Manavgat Belediyespor-Ispartaspor, Emrespor-Isparta İl Özel İdare Spor, Sarayönü Belediyespor-İhsaniye Belediye Spor

SARAYÖNÜ YAŞANAN OLAYLARA TEPKİLİ

Isparta’da oynanan karşılaşmada yaşanan olaylara tepkiler dinmiyor. Sarayönü Belediyespor’un Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmaya takımın başında sorumlu yönetici olarak giden Özcan Zeybek, yaptığı açıklamada Isparta cephesine ve emniyet görevlilerini tepkisini dile getirdi.

Sarayönü Belediyespor olarak şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olduklarını ve bu amaçla Ispartaspor ile güzel bir maç yapmak için gittiklerini ifade eden Zeybek, “Daha şehre girer girmez kötü muamelelerle karşılaştık. Kafilemiz şehre girerken yumurtalı ve taşlı saldırılara uğradı. Bunlar yaşanırken ne bir Ispartaspor yöneticisi ne de emniyet görevlileri vardı. Otelden çıkarken emniyete haber vermemize rağmen nöbet değişimi gerekçe gösterilerek emniyet önlemi alınmadı. Maça yarım saat kala gelebilecekleri söylendi. Maça 1.5 saat kala stada gitmek zorunda olduğumuz için otelden çıktık. Stadyuma girerken saldırıya uğradık. Maç bittikten sonra sahada bizim futbolcularımıza soyunma odasına giden körüklü tünelde saldırıldı. Salih’in atılan taşlardan kafası yarıldı.

Polisten yardım istememize rağmen duyarsız kaldılar. Ambulansı olaydan 20 dakika sonra çağırdılar. Olaydan 25 dakika sonra futbolcumuza müdahale edilebildi. Soyunma odasına girerken oyuncularımıza polis tarafından orantısız geç uygulandı. Saha kenarındaki top toplayıcılar 90 dakika küfür ettiler. Maçın hakem triosu da bunlara duyarsız kaldı. Polisin bu tutumunu ve Ispartasporluları Sarayönü Belediyesi camiası olarak kınıyoruz. Isparta gibi bir ilde Sarayönü’nde alınan güvenlik önlemlerinden eser yoktu” diyerek tepkisini dile getirdi.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri