BAL'da yüzler gülüyor

BAL 5. grupta mücadele eden Konya ekipleri Selçuklu Belediyespor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor 10. haftayı galibiyetle kapattı Selçuklu uzun bir aradan sonra galip geldi

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden Konya takımları sezonun 10. haftasını galibiyetle kapattı.Selçuklu Belediyesipr sahasında Akdeniz Belediyespor'u 2-0 yenerken Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise Ceyhanspor'u 2-1'lik skorla geçti. Sezonun 10. hafta maçını deplasmanda oynayan Sarayönü Belediyespor ise geriye düştüğü maçta Nevşehirspor'u 2-1 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

SELÇUKLU GALİBİYET HASRETİNİ DİNDİRDİ

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve tek merkez takımı olan Selçuklu Belediyespor uzun bir aradan sonra galibiyetle tanıştı.Ligde aradığı çıkışı bir türlü yakalayamayan mavi-beyazlı ekip sahasında takpiçisi Akdeniz Belediyespor'u konuk etti.Mavi-beyazlı ekip rakibini Celalettin'in 2. yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı. Selçuklu Belediyespor uzun bir aradan sonra galip gelmenin sevincini yaşadı. Mavi-beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle puanını11'e çıkarırken sıralamada ise 10. basamağa yükseldi.Selçuklu Belediyespor sezonun 11. hafta maçında deplasmanda Niğde Belediyespor ile karşılaşacak. Zirve yarışı içinde olan Niğde Belediyespor geride kalan haftada Toroslar Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenerek puanını 18 yaptı ve 5. sıraya yükseldi.  

ÇUMRA YARIŞI BIRAKMIYOR

Grupta mücadele eden bir başka temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor sahasında Ceyhanspor'u 2-1 yenerek zirve yarışını devam ettirdi.Kırmızı-yeşilli ekip 1-0 öne geçtiği maçta  rakibinin beraberlik penaltısına engel olamadı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken Çumra ekibi 2. yarıda bulduğu 2. golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 19 çıkarttı.Kırmızı-yeşilli ekip maç eksiği ile haftayı 4. sırada tamamladı. Çumra ekibi sezonun 11. hafta maçında Pozantı deplasmanına gidecek. Alpin Pozantı Gençlik 6 puanla grubun 14. sırasında bulunuyor.Adana temsilcisi geride kalan haftada diğer bir Adana temsilcisi Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildi.

SARAYÖNÜ LİDERİN ENSESİNDE

Bu haftayı deplasmanda geçiren tek Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor oldu.Sarayönü Belediyespor Nevşehirspor deplasmanında önce 1-0 geriye düştü. Sonra beraberliği yakalayan yeşil-siyahlı ekip daha sonra ise galibiyet golünü bularak maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.  Sarayönü belediyespor bu galibiyetle zirve yarışını sürdürdü. Puanını 20 yapan Yeşil-siyahlı ekip    22 puanlı lider Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'un ardından 2. sırada yer aldı.Sarayönü Belediyespor sezonun 11. hafta maçında sahasında Kayseri Yolspor'u konuk edecek.Kayseri ekibi  geride kalan haftada Lider Mersin'e 1-0 yenildi. Yolspor 8 puanla 12.sırada bulunuyor.Ligin 10. haftasında oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar şu şekilde:
Selçuklu Belediyespor     2-0 Akdeniz Belediyespor, Adana Gençlerbirliği 2-0 Alpin Pozantı Gençlik, Çatalhüyük Çumra Bld. 2-1 Ceyhanspor,  Nevşehirspor Gençlik 1-2 Sarayönü Belediyespor, Kayseri Yolspor 0-1 Mersin Meskispor, 68 Yeni Aksarayspor 1-0 Kocasinan Şimşekspor, Toroslar Belediyespor 0-2 Niğde Belediyespor

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri