BALda tek Sarayönü

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz arasında haftayı galibiyetle kapatan tek takım Sarayönü Belediyespor oldu.
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz arasında haftayı galibiyetle kapatan tek takım Sarayönü Belediyespor oldu. Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor ise haftayı puansız kapattı
 
Sarayönü Belediyespor, son haftalarda ki farklı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Grubun zayıf takımlarından İhsaniye Belediyespor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz evine 7-0 gibi rahat bir galibiyetle dönerek zirve takibini sürdürdü.
Karşılaşmanın 16. dakikasında Serkan Kaya’nın pasıyla topla buluşan Memiş’in sert vuruşu filelerle buluştu. Bu golden 3 dakika sonra fark 2’ye çıktı. Serkan Kaya’nın ortasına arka direkte bulunan Tayyar, gelişine vurarak jeneriklik bir gole imza attı. Etkili futbolunu gollerden sonra da sürdüren yeşil-siyahlılar ilk yarıda 1 gol daha buldu. 37. dakikada Oğuz’un pasıyla ceza sahasına giren Tayyar’ın vuruşu kaleciden döndü. Tayyar dönen topu voleyle filelere gönderdi ve Sarayönü Belediyespor soyunma odasına 3-0 önde girdi.
Sarayönü Belediyespor fırtınası ikinci yarıda da devam etti. 49’da Tünay’ın pasıyla topla buluşan Serkan Kaya 18 çizgisi üzerinde vurdu: 4-0. 62 ve 69’da sahneye çıkan kaptan Nuri farkı 6’ya çıkardı. 90’da Tünay’ın kestiği topu sonradan oyuna giren genç oyuncu Burak topu arka direğe bıraktı ve maçın sonucunu belirledi. Karşılaşmada 3 asist yapan tecrübeli oyuncu Tünay ve 1 gol 2 asistlik performansıyla Serkan Kaya yıldızlaşan isimler oldular.
Bölgesel amatör Lig 7. Grup’ta ilimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor, Demre deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle dönerken, kendi sahasında Emirdağspor’u ağırlayan Beyşehir Belediyespor, 8 kişi kalan rakibine 2-1 ile boyun eğdi.
 
İhsaniye Belediye:0 Sarayönü Belediye:7
STAD: İhsaniye
HAKEMLER: Ali Adıgüzel, Necdet Çelik, Alper Kalay
İHSANİYE BELEDİYESPOR: Mehmet (Dk.46 Fatih), Ahmet Çeliktaş, Hakkı, Musa, Abdullah, Hüseyin, Ufuk (Dk.66 Ahmet Aydın), Talha (Dk.20 Halil), Ramazan, Hasan, Serkan
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa Yılmaz, Tünay, Turan (Dk.62 Burak), Yunus, Rafet, A.Osman, Nuri, Oğuz (Dk. 46 Hakan), Memiş, Tayyar (Dk.66 Feyzullah), Serkan Kaya
GOLLER: Dk.16 Memiş, Dk.19, 37 Tayyar, Dk.49 Serkan, Dk.62, 69 Nuri, Dk.90 BurakSARI KARTLAR: Dk.31 Oğuz, Dk.51 Tayyar, Dk.64 Hakan, Dk.79 Yunus (Sarayönü Belediyespor), Dk.82 Abdullah (İhsaniye Belediyespor)
 
Demre Belediye: 1 Selçuklu Belediye:0
STAD: Kale Demre
HAKEMLER: İsmail Mutlu Mersin, Ersin Karademir, Mehmet Koray Ürer
DEMRE BELEDİYESPOR: Cemal, Abdullah, Sinan, Kadir, Yakup, Alican, Özgür, Mustafa, Tevfik, İbrahim, Güzel
SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Levent, Enes, Kadir, Mesut Demir, Kerim, M.Almalı, Mevlüt, Uğur, Tuğrul, Mesut Sünbüloğlu, Hasan
GOL: Dk 30 Güzel(Demre)
 
Beyşehir Belediye: 1 Emirdağspor: 2
STAD: Beyşehir 75’inci Yıl Cumhuriyet
HAKEMLER: Serkan Gök, Ziya Aksoy, Yusuf Yılmaz.
BEYŞEHİR BELEDİYESPOR: Hakan, Yusuf, H.Hüseyin (Tunahan), Nahil, Şenol, Adem, İbrahim, gökhan, Selman, İsmail (Alper), Süleyman (Ayet Serdar).
EMİRDAĞSPOR: Aydın, Ömer, Berk, Serhat, Erkut, Erdal, Erhan, Nevzat (Mehmet),  Melih,  Zafer, Cüneyt (Yusuf).
GOLLER: Dk.41 Ömer, Dk.87 Erhan (Emirdağ), Ayet Serdar (Beyşehir)
KIRMIZI KARTLAR: Tunahan (Beyşehir), Erkut, Zafer, Melih (Emirdağ)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri