BALda son rötuşlar

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz hafta sonuna hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz hafta sonuna hazırlanıyor. Sarayönü Demre Belediyesi, Beyşehir İhsaniye ile evinde karşılaşacak. Selçuklu ise İstanbul Anafen deplasmanına gidecek

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele veren Sarayönü Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Demre Belediyespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Geçtiğimiz Çarşamba günü erteleme maçında Selçuklu Belediyespor ile karşılaşan ve rakibini 5-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Yeşil-Siyahlılar bu zorlu karşılaşmayı da kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların morallerinin yüksek olduğu kaydedildi. Selçuklu Belediyespor galibiyeti ile moral bulduklarını ifade eden Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, “Güzel bir maç oldu. Oyuncularım sahada üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Alınan bu 3 puan bize moral oldu. Pazar günü kendi evimizde Demre Belediyespor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz bu maçı da kazanmak” dedi.

BEYŞEHİR’İN TEK HEDEFİ 3 PUAN ALMAK

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele veren Beyşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İhsaniye Belediyespor maçının hazırlıklarını antrenör Nail Vurucu nezaretinde sürdürüyor. Ligde kötü günler geçiren Mavi-Beyazlılar, İhsaniye Belediyespor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Zor günler geçirdiklerini ifade eden Beyşehir Belediyespor Antrenörü Nail Vurucu, “Şu anda düşme hattındayız. İyi futbol oynuyoruz ancak sonuca gidemiyoruz. Galibiyete ihtiyacımız var. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız İhsaniye Belediyespor karşılaşması hayati önem taşıyan bir maç. Bu maçı kazanarak kötü günleri geride bırakacağız” dedi.

SELÇUKLU BELEDİYE’DE SON RÖTUŞLAR

Türkiye Hentbol Federasyonu 1.Lig A Klasmanı’nda mücadele veren Selçuklu Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Anafen Koleji maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Mavi-Beyazlılar yarın karayolu ile İstanbul’a giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Dostspor’a bir sayı farkla mağlup olan Mavi-Beyazlılar İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. İstanbul’dan galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini ifade eden Selçuklu Belediyespor Antrenörü Hasan Bakar, “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda yenilmiştik. Bu mağlubiyeti unuttuk. Pazar günü deplasmanda İstanbul Anafen Koleji ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Hedefimiz bu zorlu karşılaşmada iyi bir oyun sergileyerek kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri