BALda Selçuklu ve Sarayönü sevindirdi

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya takımların Selçuklu Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor haftayı karlı kapattı.

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Konya takımların Selçuklu Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor haftayı karlı kapattı. Selçuklu Belediyespor deplasmanda Isparta Emrespor’u 4-3 yenerek haftayı 3. sırada tamamladı. 6 haftalık periyotta 4 galibiyet 2 yenilgi alan mavi-beyazlı ekip 12 puan toplayarak lider Kumluca Belediyespor’un 2 puan gerisinde Emirdağ Belediyespor’un ise 1 puan gerisinde 3. sırada haftayı tamamladı.

 

Selçuklu Belediyespor’un ardında 11 puanlı Sarayönü Belediyespor yer aldı. Yeşil-siyahlı ekip geride kalan haftada bir başka Konya temsilcisi Beyşehir Belediyespor’u deplasmanda 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Sarayönü Belediyespor bu maçı kazanarak galibiyet sayısını 3’e çıkardı. Yeşil-siyahlı ekip kalan 3 maçın 1’nde sahadan yenilgi ile ayrılırken diğer 2’sinde ise 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. 6 haftası geride kalan grupta en kötü performans sergileyen takım ise Beyşehir Belediyespor oldu. Beyşehir ekibi geride kalan haftada Sarayönü Belediyespor’a yenilerek haftayı puansız kapattı. 12 takımın mücadele ettiği grupta mavi-beyazlı ekip 6. haftayı 10. basamakta tamamladı.

 

Beyşehir ekibi 6 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Mavi-beyazlı ekip kalan 5 maçın 2’sinde berabere kalırken 3’ünde ise sahadan eli boş ayrıldı. Beyşehir ekibi 6 maçta sadece 5 puan toplayabildi.  Deplasmanlı Bölgesel Lig 7. Grupta 6. hafta maçlarında alınan toplu sonuçlar ise şu şekilde: Demre Belediyespor: 1 Afyon Emirdağspor: 0, Isparta İl Özel İdarespor: 2 Burdur Şekerspor: 1, Afyon İhsaniye Belediyespor: 3 Ispartaspor: 0, Kumluca Belediyespor: 3 Manavgat Belediyespor: 2, Beyşehir Belediyespor: 1 Sarayönü Belediyespor: 4, Isparta Emrespor: 3 Selçuklu Belediyespor: 4. BAL’da 7 hafta maçlarının programı ise şu şekilde: Sarayönü Belediyespor-Ispartaspor, Manavgat Belediyespor-Beyşehir Belediye, Emirdağspor-Kumluca Belediyespor, Burdur Şekerspor-Demre Belediyespor, Selçuklu Belediyespor-Isparta İl Özel İdare Spor, Emrespor-İhsaniye Belediye Spor

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri