BAL’da Selçuklu siftah yaptı

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Konya takımları sezonun 11. Hafta karşılaşmalarına çıktı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Konya takımları sezonun 11. Hafta karşılaşmalarına çıktı. Sarayönü Belediyespor sahasında Akşehirspor ise deplasmanda yenilirken haftlardır galibiyet alamayan Selçuklu Belediyespor sürpirz bir şekilde deplasmanda kazandı. 10 haftada sadece 1 puan toplayan mavi-beyazlı ekip Nevşehirspor deplasmanında on kişi kalmasına rağmen 1-0 kazanmasını bildi. Selçuklu Belediyespor 10 hafta sonra aldığı galibiyet puanını 4’e yükseltti.

AKŞEHİR DEPLASMANDA KAYBETTİ

Akşehirspor’da düşüş sürüyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Sarayönü Belediyespor karşısında bir puanı zor kurtaran Kırmızı-beyazlı ekip bu hafta ise deplasmanda Osmaniyespor’a 2-0 yenildi. Kırmızı-beyazlı ekipte son haftalarda yaşadığı düşüş Osmaniye deplasmanında da devam etti.

SARAYÖNÜ SON DAKİKADA KAYBETTİ

Ligde son haftalarda çıkış yakalayan Sarayönü Belediyespor sahasında Toroslarbelediyespor karşısında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Yeşil-siyahlı ekip son saniye golüyle sahadan 3-2 mağlup ayrılırken 2 oyuncusu da kırmızı kart gördü. Sarayönü Belediyespor sahasında kaybettiği bu maçla birlikte büyük bir avantajı tepmiş oldu. Yeşil-siyahlı ekip 2-0 geriye düşmesine rağmen  Murat Güvenç’in golüyle ilk yarı 2-1 tamamlamayı başardı. 88.dakikada Birkan’ın golüyle eşitliği sağlayan Yeşil-siyahlı ekip Yoldaş’ın 90. Dakikada attığı gole engel olamadı ve sahadan eli boş ayrıldı. Sarayönü Belediyespor maçı kaybederken 2 oyuncusu da kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Cihangir Korkmaz ve Ahmet Ceran kırmızı kart gören oyuncular oldu.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri