BALda Sarayönü başarısı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. grupta 8. hafta geride kalırken bu grupta başarısı ile en dikkat çeken takım Sarayönü Belediyespor oldu

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. grupta 8. hafta geride kalırken bu grupta başarısı ile en dikkat çeken takım Sarayönü Belediyespor oldu. Yeşil-Siyahlı ekip bu ligde 2. sezonunu yaşıyor. Geçtiğimiz sezonda da Konya takımları arasında en başarılı olan Sarayönü Belediyespor ligi orta sıralarda tamamlamıştı. 2010-2011 sezonunun ilk devresinde zirvenin ortağı olan Sarayönü Belediyespor sezonun 2. devresinde aynı performansını devam ettirememişti. taraftarları bu sezonda aynı senaryo ile karşı karşıya kalmak istemiyor.

 

Sarayönü Belediyespor 8. haftayı deplasmanda aldığı 7-0’lık İhsaniye Belediyespor galibiyeti ile kapattı.  Bu galibiyetle puanını 17 yapan Sarayönü Belediyespor sıralamada 2. basamağa yükseldi ve lider Kumluca Belediyespor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.  Grupta bu sezon ilk defa mücadele veren diğer temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor ise henüz istedikleri performansı yakalayamadılar.

 

Selçuklu Belediyespor haftayı Demre deplasmanında aldığı 1-0’lık yenilgi ile haftayı puansız kapattı. 12 puanda kalan mavi-beyazlı ekip sıralamada ise 6. basamakta yer aldı. Beyşehir Belediyespor ise en başarısız Konya ekibi olarak göze çarpıyor. 8.hafta sahasında Emirdağspor’a 2-1 yenilen mavi-beyazlı ekip grubun dibine demir attı. 8 hafta sonunda 5 puana sahip olan Beyşehir ekibi sıralamada sondan bir basamak üstte yer aldı.

 

Grupta oynanan 8. hafta maçlarında alınan toplu sonuçlar şu şekilde: Ispartaspor 2-1 Manavgat Belediyespor, Isparta İl Özel İdare Spor 1-2 Emrespor, İhsaniye Belediye Spor 0-7 Sarayönü Belediyespor, Demre Belediyespor 1-0 Selçuklu Belediyespor, Kumluca Belediye Spor 4-0 Burdur Şekerspor, Beyşehir Belediye 1-2 Emirdağspor. BAL 7. grupta 9. hafta maçlarının programı ise şöyle: Manavgat Belediyespor-Sarayönü Belediyespor, Emirdağspor-Ispartaspor, Burdur Şekerspor-Beyşehir Belediye, Selçuklu Belediyespor-Kumluca Belediye Spor, Emrespor-Demre Belediyespor, Isparta İl Özel İdare Spor - İhsaniye Belediye Spor

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri