BAL'da pusuya yattık

10'da 10 yaparak 30 puana ulaşan Ceyhahspor'un gazabına uğrayan Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerimiz gündemlerinden şampiyonluk sözcüğünü geçici olarak çıkarsada umutlarını kaybetmiş değiller.

10'da 10 yaparak 30 puana ulaşan Ceyhahspor'un gazabına uğrayan Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerimiz gündemlerinden şampiyonluk sözcüğünü geçici olarak çıkarsada umutlarını kaybetmiş değiller. Statü gereği sezonu ilk iki sırada tamamlayacak takımların play-Off oynayacağı ligde ilk sırayı şimdiden tehlikeye sokan Konya takımları en azından ligi 2. sırada tamamlayarak Ceyhanspor ile finalde karşılaşmak istiyor. Konya ekipleri bu hafta nispeten kolay maçlara çıkacak.

SARAYÖNÜ ALPİN'İ AĞIRLIYOR

Geçen hafta deplasmanda Anamur'u 2-0 ile geçerek toparlanma sinyalleri veren Sarayönü Belediyespor bu hafta evinde Alpin Pazantı'yı ağrlayacak. 17 puan ile 4. sırada bulunan yeşil-siyahlılar bu maçı kazanarak 22 puanda bulunan 2. sıradaki Nigde Belediyespor'u takibini sürdürmek istiyor.

ÇUMRA KARAMAN'A GİDİYOR

Lige çok büyük umutlarla başlayan ancak hesapta olmayan puan kayıpları ile bir hayli zirveden uzaklaşan Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu hafta deplasmanda Karamanspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Osmaniyespor'u 1-0 mağlup etmeyi başaran Çumra temsilcisi bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak zirve umudunu sürdürmek istiyor.

KARAPINAR'A DİŞİNE GÖRE RAKİP

Henüz ligde galibiyeti bulunmayan ve ligin dibine demir atan Karapınar Belediyespor ise şanssızlığını kırmak istiyor. Bu hafta deplasmanda Toroslar Belediyespor'a konuk olacak olan yeşil-siyahlılar bu maçı kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri