BAL'da play off heyecanı

BAL Ligi'nde 1.kademe play-off maçları bu haftasonu oynanacak. Galip gelen takımlar Spor Toto 3.Lig'in yolunu tutarken yenilen takımlarla 2.kademe maçlarında karşı karşıya gelecek

Konya takımlarını bir türlü başarıyı yakalayamadığı Bölgesel Amatör Lig'de grupları şampiyon olan takımlar 22, 23, 24 Nisan tarihlerinde karşı karşıya gelecek. 12 grup birincisinin oynayacağı 6 müsabaka sonunda galip gelen 6 takım Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. Bu müsabakalarda mağlup olan 6 takımın oynayacağı 2. Kademe Play-Off müsabakaları sonunda galip gelen 3 takım daha Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

SARAYÖNÜ PLAY-OFFLARDA MAĞLUP OLDU

Geçtiğimiz sezon Konya'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezonu grup şampiyonu olarak tamamladı ve 3. Lige yükselme baraj maçları oynama hakkını elde etti.  Yeşil-siyahlı ekip bu maçlarda  2 şansı olmasına rağmen 2 maçta da yenilerek 3.Ligin kapısından döndü.Sarayönü Belediyespor ilk maçta Türk Metal Kırıkkalespor'a 1-0 mağlup olurken ikinci maçta ise Halide Edip Adıvarspor'a 2-0 mağlup olmuştu.

OSMANİYESPOR ŞAMPİYON OLDU

Bu sezon Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor'un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'u şampiyon olarak tamamlayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor pazartesi günü Eskişehir'de Utaş Uşakspor ile karşı karşıya gelecek. Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Geçtiğimiz sezon Konya takımlarının mücadele ettiği grupta yer alan Osmaniyespor ise bu sezon Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'u şampiyon olarak tamamladı. Sarı-yeşilliler cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda 6.Grup şampiyonu Yeni Altındağ Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 15.00'te başlayacak.

BAL 1. Kademe Play-Off müsabakaları programı şöyle:

22 NİSAN – 15.00

Mardinspor - Ş.Urfa Karaköprü  (Mersin – Tevfik Sırrı Gür)

Osmaniye -  Altındağ Belediyesi (Antalya – Akdeniz Üniversitesi)

 Turgutluspor  - Erokspor (Bursa- Karacabey)

23 NİSAN – 15.00

Modafen  - Ergene Velimeşe (Kütahya - Dumlupınar)

Arsinspor – Güzelordu (Ankara - Cebeci)

24 NİSAN – 15.00

Oğuzhanspor  - Utaş Uşakspor  (Eskişehir – Yeni Eskişehir)

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri