BAL'da Konya'nın hedefi 3'te 3 yapmak

Bölgesel Amatör Futbol Liginde (BAL) 2012-2013 heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) 2012-2013 heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcilerimizden 2’si iç sahada, 1’i ise deplasmanda yeni sezona ‘merhaba’ diyecekler. Ligde bu yıl üçüncü kez yer alacak olan Sarayönü Belediyespor, seyircisi önünde Alpin Pozantı Gençlik Spor ile karşı karşıya gelecek. Sarayönü Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak mücadeleyi Ahmet Bayram yönetecek. Bayram’ın yardımcılığını ise Özkan Karapınar ve Mehmet Kaya yapacak. Maça galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ve bunu başaracak güce sahip olduklarını belirten yeşil-siyahlı takımın antrenörü Niyazi Kart, “Sarayönü Belediyespor’un iki sezondan bu yana aldığı sonuçların tesadüf olmadığını, Pozantı karşısında bir kez daha ispatlayacağız. Her türlü hazırlığımızı tamamladık. Galibiyet dışında başka düşüncemiz bulunmuyor. Rakibimizin tecrübeli olmasının bizim için hiçbir anlamı yok. Onları yenecek güce ve donanıma sahibiz. Kadromuzu büyük ölçüde yenilemiş olsak da, oyuncularım uyum sorununu çoktan aştı. Kazanacağız” dedi.

BAL Ligi’nde ilk kez mücadele edecek olan Ç. Çumra Belediyespor, Toroslar Belediyespor’u konuk edecek. Çumra Stadı’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen maçta İzzet Balaban düdük çalacak. Çağrı Yağar ve Hasan Astar ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Ç. Çumra Belediyespor, seyircisi önünde oynayacağı ilk maçı kazanarak sezona 3 puanla başlamak istiyor. Lige ilk katıldığında kendisine zor anlar yaşatan rakibini yenerek rövanşı almak isteyen yeşil-kırmızılı takımın Kulüp Başkanı Ahmet Şen, “Uzun zamandır kamp ve hazırlık maçları yaparak hazırlandık. Tek amacımız grubu şampiyon olarak bitirip, 3. Lig’e yükselmek. Bir hayli masraf yaptık ve güçlü bir kadro kurduk. Ben kendi adıma bu kadronun başarılı olacağına ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor’u hedeflenen yere ulaştıracağına inanıyorum. Sadece ben değil, Çumralı futbolseverler de, yönetimimiz de, teknik heyet ve oyuncularımız da 3. Lig’i çok istiyor. Toroslar Belediyespor ile oynayacağımız maçta herkesin tribünlerini doldurup, takımlarını fair play çerçevesinde centilmence desteklemesi en büyük dileğim” dedi.

Ligde ikinci yılını geçirecek olan Selçuklu Belediyespor, sezona deplasmanda start verecek. Mavi-beyazlı temsilcimiz Adana deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Yüreğir Stadı’nda oynanacak maç 14.30’da start alacak. Karşılaşmayı Erdal Eğilmez, Barış Tümür ve Ahmet Çetiner’den oluşan hakem triosu yönetecek. Geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı bir görüntü veren Selçuklu Belediye, deplasmandan 3 puanla dönerek sezona iddialı girmek istiyor. Günün diğer maçları ise şöyle: 14.30 Nevşehir Gençlik-68 Yeni Aksaray, Kayseri Yolspor-Kocasinan Şimşekspor, Mersin Büyükşehir Meskispor-Akdeniz Belediye. Geçtiğimiz sezon zor günler yaşayan, ancak play off maçı sonrası lige tutunan mavi-beyazlı takımın antrenörü Recep Alkan, “Geçtiğimiz sezon yaşananları bu sezon yaşamak istemiyoruz. İşi baştan sıkı tutmak zorundayız ve Adana deplasmanından puanla dönerek, sezona iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Neredeyse profesyonel lig gibi, son derece güçlü bir grupta yer alıyoruz. Ancak, bu durum bizi korkutmuyor. Her rakiple baş edecek gücümüz var. Galibiyetle Adana’dan dönersek, bunu kimse sürpriz saymasın” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri