BALda Konya derbisi

Bölgesel Amatör Ligde 2. yarı heyecanı başlıyor. Ligde mücadele eden temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor karşı karşıya geliyor.

Bölgesel Amatör Lig’de 2. yarı heyecanı başlıyor. Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor karşı karşıya geliyor. Beyşehir ise Isparta İl Özel İdare’ye konuk oluyor

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor, bugün Selçuklu Belediyesi Stadında saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Sezonun ikinci yarısının ilk haftasına takviyeyle girecek olan Sarayönü Belediyespor’un aksine, Selçuklu Belediyespor hiçbir takviye yapmadı. İlk yarı Sarayönü’nde son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 kazanan ve 7. Grupta zirve yarışı içerisindeki yeşil-siyahlı konuk ekibin antrenörü Niyazi Kart, “Bizim hedefimiz belli. Ara dönemde üç oyuncu ile kadromuzu takviye ettik. Selçuklu Belediyespor, ligin iyi futbol oynayan takımlarından birisi ama, biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım Fair-Play çerçevesinde centilmence geçen bir maç olur. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki hataları, bu sezon tekrarlamak istemiyoruz. Sarayönü Belediyespor’a yakışan 3. Lig’dir” dedi.
Selçuklu Belediyespor antrenörü Zekeriya İğdeli ise, “Selçuklu Belediyespor’un öncelikli amacı, ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Lig’de kalıcı olmaktır. Bu nedenle, özellikle sahamızdaki maçları kazanmak zorundayız. Deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile oynadığımız ilk maçı, son dakikalarda kendi hatalarımızla kaybettik. Bu kez kazanmak ve rövanşı almak istiyoruz. Devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bunun semeresini alacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 12. haftaya dahil Selçuklu-Belediyespor-Sarayönü Belediyespor futbol maçını Isparta Bölgesel hakemlerinden Mehmet Ali Geniş yaparken, yardımcılıklarını ise Ayhan Arısoy ve Mustafa Sağdıç yapacak. 4. hakem Salih Soydan. 
BEYŞEHİR 1-0 MAĞLUP DÖNDÜ
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta sezonun ilk yarısında bekleneni vereme-yen temsilcimiz Beyşehir Bele-diyespor, dün deplasmanda evinde golsüz berabere kaldığı Isparta İl Özel İdarespor’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Devre arasında üç oyuncusunu gönderen ve yerlerine herhangi bir takviye yapmayan Beyşehir Belediyespor’un antrenörü ve kaptanı Nail Vurucu, “Şu ana kadar herhangi bir takviye yapamadık. Denediğimiz oyuncular var ama, Isparta maçına yetişmedi. Sezonun ilk yarısında evimizde golsüz berabere kaldığımız rakibimize, yine şanssız bir golle yenildik. Son düdük çalana kadar mücadele ettik. İlk yarının özellikle son haftalarında şanssızlıklar yakamızı bırakmayan şanssızlıklar yine bizi buldu. Kazanacağımız bir maçı da kaybettik. Bu sezon Beyşehir Belediyespor, ikinci yarı toparlanıp Bölgesel Lig’de kalıcı olmanın yoluna bakacak. Yeni olmamız da, ayrı bir handikap. Beyşehir’e iyi haberlerle dönemediğimiz için üzgünüz” dedi. Akabey sahasında saat 13.30’da oynanan maçta Beyşehir Belediyespor rakibi karşısında bulduğu pozisyonları gole çeviremezken, Isparta İl Özel İdarespor son dakikalarda bulduğu golle 1-0 galip gelerek, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri