BAL'da kayıp hafta

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz ligin 24. haftasını kayıplarla geçti

Lider 68 Yeni Aksarayspor'un Niğde Belediyespor'u kendi evinde 1-0 yendiği haftada şampiyonluk adayı temsilcimiz Sarayönü Belediyespor yerel derbide Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Bir Başka Konya temsilcisi Selçuklu Belediyespor ise Alpin Pozantı Gençlikspor ile karşılaştığı maçta 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Bu sonuçların ardından Lider Yeni Aksarayspor puanını 51'e çıkararak en yakın rakibine 3 puan farkla zirvedeki yerini korudu. Temsilcimiz Sarayönü Beledeyispor ise 48 puanla ikinci sırada yer buldu ve şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. 68 Yeni Aksarayspor'a yenilen Niğde Beledeyispor 46 puanla 3 sırada yer alırken haftayı 1 puanla kapatan Çatalhüyük Çumra Belediyespor puanını 39'a yükseltti ve 6. sıraya geriledi. Puanın 23'e yükselten Selçuklu Beledeyispor ise sıralamada bir basamak yükselerek 10. sırada kendine yer buldu. Haftanın değir maçlarında şu sonuçlar alındı: Kayseri Yolspor-Karaman Belediyespor:0-1, Nevşehir Spor Gençlik-Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor:1-1, Çatalhüyük Çumra Belediyespor- Sarayönü Belediyespor:1-1,  Adana Gençlerbirliği-Ceyhanspor:0-2, Selçuklu Belediyespor-Alpin Pozantı Gençlik ve Sopr:1-1, Toroslar Belediyespor- Akdeniz Belediyespor:3-1, 68 Yeni Aksarayspor-Niğde Belediyespor:1-0.
KART ÇUMRA BELEDİYESPOR'A TEPKİLİ
Önceki gün Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor arasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan Konya derbisini değerlendiren  Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart Çatalhüyük  Çumra Belediyespor yönetim ve taraftarına tepki gösterdi. Kendileri için çok önemli bir maça çıktıklarını söyleyen Kart, “Bu maç bizi çok üzdü. Skordan daha çok maç esnasında ve maç sonunda yaşananlara üzüldük. Konya futbolu için kara bir gün yaşandı. Seyircisinden yönetimine kadar hepsi maç sonuna kadar Aksaray diye tezahürat yaptı. Bu gerçekten zorumuza gitti. İki Konya takımı oynuyor ve rakibimiz şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz Aksarayspor diye bağırıyor. Bu nefret bu öfke niye anlayamadık. Geçen yıl biz yine şampiyonluğa oynarken üç Isparta takımı birleşti ve bize karşı mücadele verdi. Bizde durum tam tersi. Konya takımı bir başka Konya takımının önünü kesmek için çaba sarf ediyor. Konya futbolu bunlardan dolayı bitmek üzere. Sürekli takım kapanıyor. Sürekli bir başarısızlık mevcut. Kulüp yöneticileri çıkmış maçtan sonra “çalın da oynayalım” diye bağırıyor. Neyin mücadelesi bu. Sevindiğiniz şey ne? Aynı durumda Çumra bizim sahamıza gelse bunlarla karşılaşmazdı. Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz insanlar bize yardımcı olacaklarına daha engellemeye çalışıyor. Konya spor kamuoyundan da destek göremedik” dedi.
HİÇ BİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL
Şampiyonluk şansını da değerlendiren Kart, “Şansımız devam ediyor. 3 puan fark açıldı ancak bu kapanmayacak bur fark değil. Önümüzdeki bütün maçları alarak rakibin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Önümüzde Nevşehir Belediye maçı var. Nevşehir deplasmanlarda iyi sonuç alan bir takım. Daha sonra oynayacağımız Karaman Belediyespor maçı da belirleyici olacak bir maç. Bu maçlardan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk şansını sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Halen fikstür avantajımız var. İçeride daha fazla maça çıkacağız. Hala inancımız devam ediyor. Futbolcularımızın da morali yüksek. Elimizden geleni yapıp 3. lige çıkacağız” ifadelerini kullandı. #yazi Kart Çumra Belediyespor'a tepkili

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri