BAL’da ikinci Konya derbisi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor Pazar günü sezonun 2. Konya derbisinde karşı karşıya gelecek

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor Pazar günü sezonun 2. Konya derbisinde karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk derbisi Karapınar Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor arasında oynanmıştı. Sezonu açılış maçı olan derbiyi Sarayönü Belediyespor 5-1 kazanmıştı. Sezonun 2. derbisi ise Pazar günü Çumra’da Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor arasında oynanacak. Sarayönü Belediyespor 2. derbide de deplasmana konuk olacak. Yeşil-siyahlı ekip ilk derbi maçını 5-1 gibi farklı bir skorla kazandı. Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise Pazar günü sezonun ilk derbi maçına çıkacak. Sezona Niğde Belediyespor maçıyla başlayan penaltı kaçırdığı karşılaşmadan 1-0 yenik ayrılan Çatalhüyük Çumra Belediyespor 2. maçında deplasmanda Kayseri Yolspor’u farklı yenerek ilk galibiyetini ve puanlarını aldı. Sarayönü Belediyespor ise çıktığı 2 maçı da kazanarak 6 puanla haftayı lider tamamladı.

BAL’DA 5. RANDEVU

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 2 temsilcimiz bu ligde 5. kez karşı karşıya gelecek. Bölgesel Amatör Ligin uygulanmaya başlandığı ilk yılda karşı karşıya gelen Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Sarayönü Belediyespor’un maçlarında ilk maçta Sarayönü Belediyespor deplasmanda rakibini 3-1 yenmişti. İkinci maçta ise Sarayönü’nde oynanan maçta ise temsilcilerimiz 1-1 berabere kaldı. O sezon küme düşen Çatalhüyük Çumra Belediyespor lige 2012-2013 sezonunda tekrar yükseldi. Bu sezonda oynanan ilk maçta Sarayönü Belediyespor evinde Çumra’yı 3-1 yendi. Çumra’da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle tamamlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri