BAL’da ikinci derbi

Amatör Lig 6. Grupta hafta sonu Sarayönü Belediyespor ile Çatalhöyük Çumra Belediyespor karşı karşıya gelecek
Çatalhöyük Çumra ikinci derbi maçı da kazanmanın hesaplarını yapıyor
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta hafta sonu Sarayönü Belediyespor ile Çatalhöyük Çumra Belediyespor karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta oynanan Çatalhöyük Çumra Belediyespor-Konya Gençlerbirliği derbisinden sonra,  bu hafta ikinci Konya derbisi oynanacak. İki ekipte zorlu maça iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz hafta deplasmanda Toroslar Belediyespor’a 2-0 yenilmişti.
Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise Konya Gençlerbirliği’ni 3-0’lık skorla geçmişti. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda ki maçı da kazanmak istediklerini belirten Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Sezonun ilk yarısında Çumra’da oynanan maçı kazanan taraf biz olmuştuk. Konya takımları arasında şampiyonluk iddiası taşıyan tek takım olmamız ve iddiamızı sürdürebilmek açısından bu maçı kazanmak istiyoruz. İki dost takımın mücadelesi umarım centilmence geçer ve kazanarak yolumuza devam ederiz. Ancak çok dikkatli olmak zorundayız, çünkü Çatalhöyük Çumra ilk maçtaki gibi değil. Düzeldi, iyi sonuçlar almaya başladı. Zevkli ve kaliteli bir müsabaka olacak” dedi.
Sarayönü Belediyespor’da cezası devam eden Kemal dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Sarayönü Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Çatalhöyük Çumra Belediyespor da, ilk maçtaki yenilginin rövanşını almak istiyor. Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Kadir Akıllı, “Ara transfer döneminde aldığımız oyuncularla iyice güçlendik. Zaten ilk yarının son haftalarına doğru toparlanıp iyi sonuçlar almaya başlamıştık. Sarayönü’nü deplasmanda yenerek ilk maçtaki yenilginin rövanşını almak istiyoruz. Oyuncularımızın Konya Gençlerbirliği maçında gösterdikleri performans bizi son derece mutlu etti. Bundan böyle sahaya tüm maçları kazanmak için çıkacağız. Rakiplerimiz bizden çekinsin” dedi.
Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da sakatlıkları devam eden Ahmet ve Yalçın Sarayönü Belediyespor maçında forma giyemeyecek.  B grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Konya Gençlerbirliği ise hafta sonu sahasında 68 Yeni Aksarayspor’u ağırlayacak. Ligde hiçbir iddiası kalmayan ve henüz galibiyet alamayan siyah-beyazlı ekip bu karşılaşmada prestij mücadelesi verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri