BALda heyecan derbi ile başladı

Bu yıl ikinci sezonunu oynanan Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde heyecan hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile başladı

Bu yıl ikinci sezonunu oynanan Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde heyecan hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile başladı. 2010- 2011 sezonu ile birlikte uygulamaya konulan Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligin ilk yılında Konya’yı Sarayönü Belediyespor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği temsil etmişti. Ancak Konya ilk sezonunda beklediği başarıyı göremedi. Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği mücadele ettikleri grubu son iki sırada bitirerek Amatör Kümeye geri dönmüştü.

 

Yaşan bu olaylar üzerine Konya Gençlerbirliği A takım faaliyetlerini durdurdu ve sadece altyapıya yöneldi. Çumra ekibi ise tekrar BAL’a dönmenin planlarını yapıyor. Sarayönü Belediyespor vasat bir görüntü çizerek ligi orta sıralarda tamamladı. Sarayönü ekibi yeni sezona galibiyetle başladı. Çatalahöyük Çumra Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği’nin yerine Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor takımları BAL’ın yeni ekipleri oldu. Sarayönü Belediyespor sahasında Konya’nın yeni temsilcisi Selçuklu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca gol sesi çıkmayan maçın uzatma dakikalarında  2 gol birden oldu. Sarayönü ekibi maçı 2-0 kazanarak sezona galibiyetle başladı. Selçuklu Belediyespor ise ilk haftayı puansız kapattı.

 

Bir başka Konya temsilcisi Beyşehir Belediyespor ise sahasında Isparta İl Özel İdarespor’u ağırladı. Mavi-beyazlı ekip karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Beyşehir Belediyespor ilk maçından puan almasını bildi. Konya takımlarının mücadele ettiği 7. grupta ilk hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Kumluca Belediye Spor 1-0 Demre Belediyespor, Beyşehir Belediye 0-0 Isparta İl Özel İdare Spor, Ispartaspor 0-4 Emrespor, Sarayönü Belediyespor 2-0 Selçuklu Belediyespor,  Manavgat Belediyespor 2-1 Burdur Şekerspor, Emirdağspor 3-1 İhsaniye Belediye Spor.  BAL 7. Grupta 2. hafta maç programı: Demre Belediyespor-Beyşehir Belediye, Burdur Şekerspor-Emirdağspor, Selçuklu Belediyespor-Manavgat Belediyespor, Emrespor-Sarayönü Belediyespor, Isparta İl Özel İdare Spor-Ispartaspor, İhsaniye Belediye Spor-Kumluca Belediye Spor.  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri