BAL'da hedef 3'te 3 yapmak

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup temsilcilerimiz bugün oynayacakları 5. hafta maçlarıyla haftayı tamamlayacak.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup temsilcilerimiz bugün oynayacakları 5. hafta maçlarıyla haftayı tamamlayacak. Oynadığı üç maçta puan kaybı yaşamayan ve ligin en iddialı takımları arasında yer alan Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Mustafa Ak’ın yöneteceği maçta deplasmanda son haftalarda düzelen Nevşehir Gençlikspor’la karşılaşırken, bir diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor da sahasında dişli 68 Aksaray Spor’la oynuyor. Maçı Mustafa Bayraktaroğlu yönetecek. Tek merkez temsilcisi olan ve Konyalı futbolseverleri üzen Selçuklu Belediyespor ise deplasmanda Karaman Belediyespor’a konuk olacak. Müsabakanın hakemi Hasan Yanık.

Lig'in zirve yarışı içinde bulunan Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Konyalı teknik adam Muammer Pirinççi'nin çalıştırdığı  Nevşehir Gençlikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Nevşehir Gazi Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Maçı Mersin'den bölgesel hakem Mustafa Ak yönetecek. Ak'ın yardımcılığını Hakkı Tahir Erkaç ve Mehmet Pekmezci yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kadir Akyol.  Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un antrenörü Mümin Duru, zorlu haftada kazanarak zirvedeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Ligin alt sıralarından bir an önce kurtulmanın hesaplarını yapan Selçuklu Belediyespor ise deplasmanda Karaman Belediyespor’a konuk olacak. Karaman Kemal Kaynaş Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Hasan Yanık yönetecek. Yanık'ın yardımcılığını İlker Gürsoy ve Çağlar Akın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hasan Uysal. Selçuklu Belediyespor Antrenörü Recep Alkan, zorlu deplasmandan kazanarak evlerine dönmek istediklerini söyledi. Ligin alt sıralarından kurtulmak için tek ihtiyaçları olan şeyin galibiyet olduğunun altını çizen Alkan; “Bunu başararak evimize dönmek ve moral bulmak istiyoruz. Tek hedefimiz bu” dedi.

Ligin averajla ikinci sırasında bulunan Sarayönü Belediyespor da sahasında dişli rakiplerden 68 Aksaray Spor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma zarayönü İlçe Stadı'nda saat 14.30'da başlayacak. Maçı Hatay bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu yönetecek.  Bayraktaroğlu'nun yardımcılığını Necdet Çelik ve Mehmet Can Taşkın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Himyeri.  Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, ligin zirve yarışının henüz sezon başı olmasına rağmen oldukça heyecanlı geçtiğini söyledi. 9 puanla ilk üç sırayı alan ekiplerden biri olduklarını ifade eden Kart; “Bu yarışın içinde sezon sonuna kadar kalmak ve şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Bunun için bugün kazanma alışkınlığını devam ettirmek ve moralimize moral katmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde isediğimiz sonucu alacağımıza ve yolumuza kayıpsız devam edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan ligin 5. hafta karşılaşmaları bugün tamamlanacak. Tamamı saat 14.30'da oynanacak olan maçlar ise şöyle: Nevşehir Gençlik Spor-Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Kayseri Yolspor-Adana Gençlerbirliği,  Karaman Belediyespor-Selçuklu Belediyespor , Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor-Toroslar Belediyespor, Sarayönü Belediyespor-68 Yeni Aksarayspor, Ceyhanspor-Kocasinan Şimşekspor, Alpin Pozantı Gençlikspor-Niğde Belediyespor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri