BAL'da gözler Play-Off'a çevrildi

Bölgesel Amatör Lig'de gelecek sezon hangi takımın mücadele edeceği oynanacak Play-Off maçı ile belli olacak.

Bölgesel Amatör Lig'de gelecek sezon hangi takımın mücadele edeceği oynanacak Play-Off maçı ile belli olacak. Geçen yıl Bölgesel Amatör Lig'e çıkan ve bu sezon başarılı bir performans sergileyerek ligi 5. sırada tamamlayan Çatalhüyük Çumra Belediyespor Sarayönü Belediyespor'un 3. Lig'e çıkamaması nedeniyle ligde kalabilmek için Play-Off oynamak zorunda kaldı. Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un rakibi Amatör Süper Grup'u 2. sınada tamamlayan Beyşehir Belediyespor. Maç 15 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00'te Cumhuriyet sahasında oynanancak.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor lige geçen yıl yükselmişti. İlk sezonunda iyi bir performans sergileyen Çatalhüyük Çumra Belediyespor ligi 5. sırada tamamladı. Son hafta maçında 68 Yeni Aksarayspor'u kendi evinde konuk eden Çumar maçtan beraberlikle ayrılarak Sarayönü Belediyespor'un şampiyonluk yolunu açmayı başaramamıştı. Çumra bu maçı kazansaydı Sarayönü'nün şampiyon olması durumunda ligde kalmayı garantileyecekti. Eşleşmenin diğer tarafında ise Beyşehir Belediyespor bulunuyor. Amatör Süper Grup'ta Karapınar Belediyespor ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışına giren Beyşehir Belediyespor son haftalarda şampiyonluğu rakibine kaptırarak ligi 2. sırada tamamlamıştı. Bölgesel Amatör Lig'e yükselebilmek için Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u yenmek istiyen Beyşehir'in Bölgesel Amatör Lig tecrübesi bulunuyor. 2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Beyşehir Belediyespor o sezon Çumra Bölgesel Amatör Lig'e yakselirken Beyşehir düşmüştü.

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de Beyşehir Belediyespor-Çatalhüyük Çumra Belediyespor Play-Off maçı galibinin yanı sıra 2 takı daha mücadele edecek. Bunlardan birincisi şampiyonluk yarışını son haftalarda kaybeden Sarayönü Belediyespor ile Amatör Süper Grup'u şampiyon tamamlayan Karapınar Belediyespor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri