BAL'da geri sayım

Bölgesen Amatöjr Lig'de 'BAL) geri sayım başladı. Lig'de mücadele eden temsilcilerimiz ikinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Bölgesen Amatöjr Lig'de 'BAL) geri sayım başladı. Lig'de mücadele eden temsilcilerimiz ikinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bu sezon 3. kez düzenlenen Lig'de mücadele eden temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, ligin son haftasında Ceyhanspor'a 2-1 mağlup olarak liderliği kaptırmış ve devreye 29 puanla 3. sırada girmişti. Zirve hesapları yapan bir diğer ekibimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor ise liderlik koltuğuna oturan 68 Yeni Aksarayspor'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak moral kaybetmiş ve ligi 25 puanla 4. sırada tamamlamıştı. Lig'de mücadele eden tek merkez takımı Selçuklu Belediyespor ise son haftayı maç yapmadan kapatmış ve devre arasına 15 puanla 9. sırada girmişti.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını oldukça hırslı bir şekilde sürdürüyor. Yeni teknik adamı  Faruk Temel ile çalışmalarını hızlandıran yeşil-siyahlılar, ikinci yarıda fırtına gibi esmenin hesaplarını yapıyor. Lig'in ilk haftalarını zirvede götüren ve 15 maçlık periyotta zirve yarışından kopmayan Çatalhöyük Çumra Belediyespor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Son maçta moral kaybeden temsilcimizin tek hedefi ikinci yarıya iyi başlamak ve ligi mutlu sonla tamamlamak.

Selçuklu Belediyespor ise 2. yarının ilk maçına kendi sahasında çıkacak. Mavi-beyazlılar Adana Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Selçuklu Belediyespor Antrenörü Recep Alkan, ligin ikinci yarısında daha farklı bir Selçuklu Belediyespor izlettirmek için bütün güçleri ile çalıştıklarını belirterek, "Ligi en iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen gayreti göstereceği" dedi. Alkan, takımda oyuncuların morallerinin yerinde olduğunu ve sakat oyuncunun olmadığını çalışmaların sorunsuz şekilde ilerlediğini de sözlerine ekledi.
15 hafta süren ve 1. yarısı, 6 Ocak'ta oynanan karşılaşmalar ile sona eren ligde 2. yarı maçları 26 Ocak 2013 tarihinde başlayacak. BAL'da  11 grupta 160 takım mücadele ediyor. 14 takımlı gruplarda müsabakalar 20 Nisan 2013 tarihinde, 15 takımlı gruplarda ise müsabakalar 5 Mayıs 2012 tarihinde sonuçlanacak. BAL müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 11 takım, Spor Toto 3.Lig'e yükselecek. BAL liginde 27 Ocak tarihinde başlayacak olan karşılaşmalarda ilk haftanın maç programı ise şu şekilde: Toroslar Belediyespor- Çatalhüyük Çumra, 68 Yeni Aksaray- Nevşehir Gençlik, Kocasinan Şimşek-Kayresi Yolspor, Niğde Belediyespor-Karaman Belediyespor, Akdeniz Belediyespor-Mersin B.Şehir, Pozantı Gençlik- Sarayönüspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri