BAL’da fırsat tepme haftası

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta 5. hafta maçları tamamlandı. Bu grupta mücadele eden temsilcilerimiz haftayı kötü sonuçlarla kapattı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta 5. hafta maçları tamamlandı. Bu grupta mücadele eden temsilcilerimiz haftayı kötü sonuçlarla kapattı. Sarayönü Belediyespor deplasmanda konuk olduğu Ceyhanspor’a 1-0 yenildi. Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise sahasında Alpin Pozantı ile 1-1 berabere kaldı. Karapınar Belediyespor ise sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile golsüz berabere kaldı.

SARAYÖNÜ BELEDİYE FIRSAT TEPTİ

Ligde zirve yarışı içerisinde olan Sarayönü Belediyespor lider Ceyhanspor deplasmanına galibiyet ve zirve için gitmişti. Yeşil-siyahlı ekip rakibine 1-0 yenildi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’un puan kaybettiği haftada koltuğa oturma şansını kaybetti. Ceyhanspor’un galibiyet golü 20.dakikada Emre Aykurt’tan geldi. Sarayönü Belediyespor aldığı bu yenilgi sonrası zirvenin 6 puan gerisine düştü. Yeşil-siyahlı ekip bununla da kalmadı 2. oyuncusu gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Mustafa Sayan ve Ersin kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı

ÇUMRA SON DAKİKADA GALİBİYETTEN OLDU

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden bir başka temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor rakiplerinin puan kaybettiği haftada evinde çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sarayönü Belediyespor ve Mersin Meskispor’un deplasmanda puan kaybetmesiyle umutlanan kırmızı-yeşilli ekip Alpin Pozantı’dan son dakikada yediği golle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 53. dakikada rakip takımdan Yunus Emre 2. sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Çumra 10 kişi kalan rakibi karşısında Kenan’la 1-0 öne geçti. Kırmızı-yeşilli ekip bu skoru maçın sonucuna yansıtamadı. Rakip 88.dakikada bulduğu beraberlik golüyle Çumra ekibinin yakaladığı büyük avantajı elinden aldı.

KARAPINAR SARAYÖNÜ VE ÇUMRA’YA ÇALIŞTI

Bu ligde mücadele eden temsilcimiz Karapınar Belediyespor Lig 2.’si Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’u konuk etti. Yeşil-siyahlı ekip rakibiyle golsüz berabere kalarak zirveyi kovalayan diğer temsilcilerimiz için büyük bir avantaj sağlamıştı ancak Sarayönü ve Çumra bu avantajı değerlendiremedi. Karapınar Belediyespor ise güçlü rakibinden 1 puanı kopartmasını bildi. Yeşil-siyahlı ekibin galibiyet hasreti ise devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri