BAL'da evimizdeyiz

Bölgesel Lig'de mücadele eden temsilcilerimiz bugün kendi saha ve seyircileri önünde terleyecek. Lider Sarayönü haftayı bay kapatacak. Çumra Kocasinan'ı, Selçuklu ise Toroslar'ı ağırlayacak

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 14. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. Bölgesel Lig 5. Grup'ta lider durumda bulunan Sarayönü Belediyespor, haftayı maç yapmadan kapatacak. 29 puanı bulunan yeşil-siyahlıların en yakın takipçisi 25 puanlı Niğde Belediyespor. Zorlu haftada Niğde, Nevşehir Gençlik deplasmanında terleyecek. Niğde'nin olası galibiyetine karşın temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, liderliğini kaybetmeden 14. haftayı tamamlamış olacak.

Ligin zirvesi için hesaplar yapan ve 22 puanla 5. sırada bulunan bir başka temsilcimiz Çatalhöyük Çumra Belediyespor 14. haftada Kocasinan Şimşekspor'u konuk edecek. Çatalhöyük Çumra Belediye Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Serkan Gözel yönetecek. Gözel'in yardımcılığını Sami Demirel ve Yunus Kala yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İbrahim Bakış. Temsilcimiz ligin son sırasında bulunan Kocasinan Şimşek'i evinde mağlup ederek zirve yarışına devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Grubun orta sıralarında bulunan ve bir yukarılara doğru tırmanmanın hesaplarını yapan bir diğer temsilcimiz Selçuklu Belediysepor ise bugün ilk yarının son maçına çıkacak. Grubun 15. haftasını bay geçecek olan mavi beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde Toroslar Belediyespor'u konuk edecek. Selçuklu Belediye Sahası'nda oynanacak olan mücadele saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Niğde bölgesi hakemlerinden Burak Aksak yönetecek. Aksak'ın yardımcılığını Sema Yıldırım ve Soner Küçük yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Koçyiğit. 15 puanla ligin 8. sırasında bulunan mavi-beyazlılar, evinde kazanarak ilk yarıyı moralli bitirmek istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri