BALda derbi heyecanı

Bölgesel Ligde bugün Konya derbisi heyecanı yaşanacak. Şampiyonluk hesapları yapan Sarayönü Belediyespor, düşme hattındaki Beyşehir Belediyespor ile saat 13.30da karşılaşacak

Bölgesel Lig’de bugün Konya derbisi heyecanı yaşanacak. Şampiyonluk hesapları yapan Sarayönü Belediyespor, düşme hattındaki Beyşehir Belediyespor ile saat 13.30’da karşılaşacak

 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta heyecan bugün oynanacak 17. hafta maçlarıyla devam edecek. Temsilcilerimiz bugün derbi maçta karşı karşıya gelecekler. Dahası zirve mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor kendi sahasında düşme hattında yer alan Beyşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Mehmet Akalın yönetecek. Akalın’ın yardımcılığını Hakkı Tahir Erkaç ve Resul Esen yapacak. Sarayönü Belediyespor seyircisi önünde kazanıp, zirve yarışında yara almak istemiyor. Beyşehir Belediyespor ise kazanıp, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşımayı hedefliyor.

Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, erteleme maçında Isparta ekibi Emrespor’u yenerek moral kazandıklarını ve Beyşehir maçına bu moralle çıkacaklarını söyledi. Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak istediklerini ifade eden Kart; “Sarayönü Belediyespor olarak rakibimiz karşısında iyi futbolumuzu oynayıp, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum” dedi.

Beyşehir Belediyespor Antrenörü Nail Vurucu ise İhsaniye Belediyespor’u mağlup ederek büyük moral bulduklarını söyledi. Bugün oynayacakları Sarayönü Belediyespor maçını da kazanarak çıkışa devam etmek istediklerini kaydeden Vurucu; “Bu sezon tek hedefimiz ligde kalabilmek. Geçtiğimiz nafta aldığımız sonuçla kötü günleri geride bıraktığımızı ve bunun devamını getireceğimize inanıyorum. Onun için bugün Sarayönü deplasmanına 3 puan parolası ile çıkacağız. Centilmenliğin ön planda olduğu ve iki kardeş takımın karşı karşıya geleceği maçta hak eden tarafın kazanmasını diliyorum” diye konuştu.

Ligde orta sıralarda yer alan diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, zirve takipçilerinden Isparta Emrespor’u konuk edecek. Selçuklu Belediyesi Sahası’nda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Zevkli geçmesi beklenen mücadeleyi Ercan Bayırlı yönetecek. Bayırlı’nın yardımcılığını Ömer Tuna ve Hakkı Cangül yapacak. Emrespor maçını kazanarak galibiyet serisine devam etmek istediklerini ifade eden Selçuklu Belediyespor Antrenörü Zekeriya İğdeli” Bugün kendi sahamızda önemli bir 3 puan sınavı vereceğiz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Takımımızda moraller yüksek. Hedefimiz saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. Ligde bugün oynanacak diğer maçlar ise şöyle: 13.30 Emirdağspor-Demre Belediyespor, 13.30 Manavgat Belediyespor-Kumluca Belediyespor, 13.30 Burdur Şekerspor-Isparta İl Özel İdarespor, 13.30 Ispartaspor-İhsaniye Belediyespor.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri