BAL'da belirsizlik

Gelecek sezon BAL'da mücadele edecek olan Konya takımlarında belirsizlik hakim. Sarayönü ve Akşehirspor kongre kararı alırken, İhsaniye'de kritik kararlar alınması bekleniliyor

2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Konya'yı temsil edecek olan Konya takımlarından belirsizlik hakim. Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücade eden  Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor kongre kararı alırken, Konya Süper Amatör'ü şampiyon olarak tamamlayarak gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek 3.takım olan İhsaniye Gençlerbirliği'nde ise bugün kritik kararlar alınması bekleniliyor.

SARAYÖNÜ SESSİZ

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig  (BAL) 5.Grup'u şampiyon olarak tamamlayan Sarayönü Belediyespor'da sessizlik sürüyor. 4 Haziran 2016 tarihine kongre kararı alan Sarayönü Belediyespor'da yeni liste çalışmaları sürüyor. Sarayönü Belediyespor ile şampiyonluk sevinci yaşayan teknik direktör Niyazi Kart'ta sessizliğini henüz bozmuş durumda değil. Serik Belediyespor ile anlaştı spekülasyonlarına kamuoyuna bir açıklama yapmayan başarılı çalıştırıcı Sarayönü Belediyespor'un kongresinin ardından bir açıklama yapması bekleniliyor. Öte yandan bu sezon takımla şampiyonluk sevinci yaşayan Hakkı Kamar ile Samet Kalkan Edirnespor ile anlaşırken Salih Yurt ise Altındağ Belediyespor ile anlaştı.

AKŞEHİRSPOR'DA BELİRSİZLİK HAKİM

Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan aldığı sonuçlarla Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup'u  40 puanla 5.sırada tamamlayan Akşehirspor'da belirsizlik hakim durumda. Selçukspor ile oynanılan Play Out maçını kazanarak gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücade etmeye hak kazanan Akşehirspor'da kongre alındı. Ender Kalkan yönetiminde 2 sezondur mücadele eden Akşehirspor'da yönetim kan değişikliğine gidecek. Kongre tarihi belli olmayan yönetimde yeni isimlerin bu hafta içi açıklama yaparak Akşehirspor başkanlığı için adaylığını koyması bekleniliyor. Hafta içi büyük bir süprizlik çıkmazsa Levent Emir ve ekibi başkanlığa adaylığını koyacak.

İHSANİYE G.B.

KRİTİK VİRAJDA

Konya Süper Amatör'ü Selçukspor'un önünde tamamlayarak evinde oynadığı Çatalhüyük Çumra Belediyespor maçını 4-1 kazanarak  Bölgesel Amatör Lig'e yükselen İhsaniye Gençlerbirliği'nde de belirsizlik hakim. Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'e yükselen İhsaniye Gençlerbirliği'nde gelecek sezonun planlanması bugün yapılacak toplantı ile belirlenecek. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen İhsaniye Gençlerbirliği'nde bugün yapılacak toplantı ile önemli kararlar alınabilir. İhsaniye Gençlerbirliği'nin bugün kü yapacağı toplantının ardından bir açıklama yapması bekleniliyor.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri