BAL’da Akşehir güldürdü

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta Konya’yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor dün 10.hafta maçlarına çıktılar.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta Konya’yı temsil eden Akşehirspor ile Sarayönü Belediyespor dün 10.hafta maçlarına çıktılar. Temsilcilerimizden Akşehirspor galibiyetle haftayı kapatırken Sarayönü Belediyespor ise mağlup oldu. Bir diğer temsilcimiz Karapınar Belediyespor’un dün oynaması gerektiği Polatlı maçı ise yarına ertelendi

AKŞEHİR GERİDEN GELDİ

Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor deplasmanda Bolu temsilcisi Yeniçağaspor’a konuk oldu. Kırmızı-beyazlılar 1-0  geriye düştüğü maçtan 3-1 galip ayrılmasını bildi. Akşehirspor’a galibiyeti getiren golleri 50.dakikada ve 90.dakikada  Orhan Yüksel 62.dakikada ise Ali Tayfun Akbey kaydetti. Akşehirspor bu sonuçla puanını 22’ye yükselterek ikinci sıraya yükseldi. Yeniçağaspor ise maçı 10 kişi tamamladı.

SARAYÖNÜ ÖNE GEÇTİ DEVAMINI GETİREMEDİ

Gruptaki bir diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda grupta zirvede yer alan Büyük Anadolu Kırıkkalespor’a konuk oldu. Orçun Selduman’ın golüyle 1-0 öne geçen Sarayönü Belediyespor, Büyük Anadolu Kırıkkalespor’a 3-1 mağlup oldu.Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta 10.haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: “Ankara Dsispor 1 - 2 Sandıklıspor, Çayağzıspor 0 - 3 Keçiören Bağlum, Büyük Anadolu Kırıkkalespor – Sarayönü Belediyespor, Yeniçağaspor 1-2 Akşehirspor, Çubukspor – bay”

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri