BAL'da 2. yarı umudu

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Karapınar Belediyespor sezonun ilk yarısında istediğini bulamadı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor Çatalhüyük Çumra Belediyespor ve Karapınar Belediyespor sezonun ilk yarısında istediğini bulamadı. Ligin ilk yarısı Ceyhanspor fırtınası ile tamamlandı. Adana temsilcisi ligin ilk yarısını Çatalhüyük Çumra Belediyespor’dan aldığı tek yenilgi ile lider tamamladı.

SARAYÖNÜ VE ÇUMRA ZİRVEDENE ÇOK UZAK

Bu ligin en tecrübeli Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor sezonun ilk yarısında aradığı başarıyı yakalayamadı. Yeşil-siyahlı ekip her sezon olduğu gibi bu sezonda da lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ligin ilk yarısını liderin 15 2. Sıradaki takımın 12 puan gerisinde tamamladı. Aynı puana sahip Çatalhüyük Çumra Belediyespor da Sarayönü Belediyespor’un durumunda. 2 ekip ikinci yarıya umutla bakıyor. Ancak temsilcilerimizin işi 2. yarıda daha zor gibi görünüyor.

KARAPINAR PESTİJ PEŞİNDE OLACAK

Bu sezon ilk defa mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde sezonun ilk yarısını galibiyet alamadan tamamlayan Karapınar Belediyespor da 2. yarıya umutla bakıyor. Yeşil-siyahlı ekip sezon başında yaptığı hataları devre arasında düzelterek 2. yarıda alacağı galibiyetlerle üst sıralara tırmanmanın hesabını yapıyor. Karapınar Belediyespor devre arası yeni bir yapılanma içine giderek 2. Yarıya çok daha farklı bir yüzle merhaba demeyi planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri