BAL'da 2 iyi, 1 kötü sonuç

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Konya takımları ikinci yarıya 3'te 2 yaparak başladı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Konya takımları ikinci yarıya 3'te 2 yaparak başladı. Zirve mücadelyesi veren takımlarımızdan Sarayönü Belediyespor, Alpin Pozantı'yı 5-3 ve Selçuklu Belediyespor Adana Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup etmeyi başardı. Zorlu haftada tekleyen tek ekip  Çatalhüyük Çumra Belediyespor oldu. Çumra en yakın rakibi Toroslar Belediyespor'a 1-0'la boyun eğdi.

ALPİN: 3 SARAYÖNÜ :5

Deplasmanda Alpin Pozantıspor’a konuk olan Sarayönü Belediyespor karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. 15. dakikada  Oğuz Gürbulak ile öne geçen yeşil siyahlılar karşılaşmanın 31. dakikasında Feyzullah’ın kırmızı kart ilee oyun dışı kalmasıyla 10 kişi mücadele etmeye başladılar. 32. ve  34. dakikada kalesinde iki gol gören Sarayönü belediyespor geriye düşerken, 34. dakikada Tunay’ın da kırmızı kart görmesiyle sahada 9 kişi kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2–1 Alpin Pozantı üstünlüğü ile son buldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise yeşil siyahlılar 50. dakikada Hakkı ile skora dengeyi getirdi. 58. dakikada  yeni geriye düşen yeşil beyazlılar Oğuz gürbulak’ın ardı ardına bulduğu golerle rakibinin önüne geçti. Karşılaşmanın skorunu belirleyen isim ise Samet Dağlı oldu.

SELÇUKLU 4-0 GALİP

Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı ligin ikinci yarısına Adana Gençlerbirliği karşısında aldığı farklı sonuçla başladı. Mücadelenin ilk yarısını 3-0 önde kapatan mavi-beyazlılar ikinci yarıda bulduğu golle farkı 4'e taşıdı ve sahadan 4-0'lık sonuçla galip ayrıldı. Bal da mücadele eden Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı ligin ikinci yarısına kendi sahasında Adana Gençlerbirliği maçıyla başladı. Rakibini 4-0'la geçen Selçuklu, ikinci yarıya büyük moralle başladı. Sahasında Anada Gençlerbirliğini ağırlayan mavi-beyazlılar ilk yarıya hızlı başlarken, 4. ve 15. dakikalarda Kadir ile, 8. dakikada ise Burak ile bulduğu gollerle 3 – 0 öne geçerek devreyi bu skorla kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip ağları bir kez daha havalandıran mavi beyazlar karşılaşmadan da 4 – 0 üstünlükle ayrıldılar.

TOROSLAR: 1 ÇUMRA BELEDİYESPOR: 0

Ligde ki sn temsilcimiz Çatahüyük Çumra Belediyespor ise deplasmanda Toroslar Belediyespor’a konuk oldu. Çumra BLDSpor en yakın takipçisiyle karşılaştığı maça temkinli başlarken ilk yarı 0 – 0 eşitlikle kapandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibinin golüne engel olamayan yeşil kırmızılı ekip eline gelen şansları da değerlendiremeyince karşılaşma 1–0 Toroslar Belediyespor’un üstünlüğü ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri